3 Originele cadeaus die je een ondernemer kan geven

robot stofzuiger

Ondernemers zijn vaak kieskeurig en niet snel te verrassen met een cadeau. Goed nadenken over een origineel cadeau is dus erg belangrijk. Helemaal wanneer je een cadeau wilt geven wat attent is en gewaardeerd wordt. Het is goed om de balans te vinden in de ondernemer en het cadeau. Het budget is in eerste instantie minder van belang. Het is belangrijk om een blijvende indruk te maken op de ondernemer. Om je te helpen hebben we een aantal cadeau ideeën verzameld. 

Een toepasselijk ondernemersboek

Wanneer de ontvanger van lezen houdt is het dit een zeer toepasselijk cadeau. Veel ondernemers houden ervan om boeken te lezen. Het kunnen biografieën zijn van succesvolle entrepreneurs, presidenten of leaders of industry. De boeken zullen een verrijking zijn voor velen. Mocht men onverhoopt niet van boeken houden dan is het een goede vulling van de boekenkast. Enkele tips om te lezen zijn de Lean Startup, Think & Grow Rich, Zero to One, Tools of Titans, How to win friends and Influence. Wanneer je het wat geavanceerder wilt doen is het ook mogelijk om de Blinkist app te geven. Het is een cadeau welke populaire boeken verzamelt en ze in een korte podcast samenvat. 

Een alcoholisch pakket

Het is niet heel erg origineel. Het is echter wel plezierig om te ontvangen als je van een goed glas bier of van wijn houdt. Natuurlijk is het goed om voor een geschenkpakket te gaan inclusief glazen. Het is belangrijk om wel te ontdekken waar de ontvanger echt van houdt. Anders is het alsnog geen passend cadeau. Een bierdrinker moet je geen wijn geven. Een Juice Gift Box van Gingerwald is trouwens een passend cadeau voor de non-alcoholic ondernemers. Het is een mooie houten doos met 24 shots van kraakverse shots. Een ideaal geschenk ook om het jaar goed mee te beginnen. 

Een stap in de toekomst: de robot stofzuiger

Houdt de ondernemer van schoon, maar ontbreekt de tijd? Dan is dit een geweldig cadeau. Het is origineel en het wordt vrijwel altijd gewaardeerd. Tevens is het leuk voor een dosis extra kantoorhumor.  

Een kaartje erbij

Wanneer de geschenken verstuurd worden is het goed om het juiste kaartje toe te voegen. Op een beurs gebruik je presentatie materiaal. Het is om een sterke indruk op de massa te maken. Deze cadeaus zijn voor het individu. Printdeal.be heeft hiervoor passend drukwerk. 

Voor welk relatiegeschenk ga jij?


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.