Mercedes AMG

Voor sommigen is het super gemakkelijk om een cadeautje te vinden: je nichtje is altijd blij met iets van LikeMe, je neef is volop zijn LEGO-verzameling aan het uitbreiden en je schoonzus doe je het grootste plezier met een kookboek. Maar wat koop je voor die ene autofreak in de familie? Je kan hem toch moeilijk een wagen geven… Of een paar nieuwe velgen. Moeilijk! Gelukkig lossen wij zo’n cadeauproblemen met plezier voor je op. Hier zijn vijf cadeautips voor de autofan!

(meer…)

Lees hier het hele artikel

Origineelcadeaugids voor de Wereldreiziger

Iedereen kent wel iemand wiens hart sneller gaat kloppen bij het idee van nieuwe horizonten verkennen. Wat geef je zo iemand die vooral hunkert naar avontuur, meer dan naar het materiële? Duik in onze speciaal samengestelde lijst van originele cadeaus die elke reisfanaat zal verrassen en inspireren. Maak hun reizen nog gedenkwaardiger met deze unieke vondsten!

(meer…)

Lees hier het hele artikel

Kleine Geschenken

We leven in een tijd waarin we steeds meer afhankelijk zijn geworden van allerlei snelle technologieën en grote ontwikkelingen. En daardoor kunnen we soms het belang van kleine, maar betekenisvolle gebaren nog weleens onderschatten. Een kleine geste kan echter heel veel zeggen. Denk aan het tonen van liefde, waardering en/of dankbaarheid aan degenen die belangrijk voor je zijn. Hieronder vind je een paar eenvoudige, creatieve ideeën voor kleine geschenken die je makkelijk en snel kunt creëren en geven. Kleine moeite, groot gebaar!

(meer…)

Lees hier het hele artikel

Vrouw Geeft Een Praktisch Cadeau Aan Man

Lange tijd was het zo dat een cadeau vooral iets moest zijn waarmee je de ontvanger kon verwennen. Het moest iets leuks of bijzonders zijn. Daarna is er een periode geweest waarin vooral gold dat elk cadeau een ervaring moest zijn. Inmiddels is er een nieuwe fase aangebroken. Het is nu vooral aantrekkelijk om te kiezen voor praktische cadeaus. Dit zijn presentjes waar je ook echt iets aan hebt in het dagelijks leven. Denk bijvoorbeeld aan plaswekker-sensorondergoed. Dit is slechts een voorbeeld. Waarom zijn dit type cadeaus aan een opmars bezig?

(meer…)

Lees hier het hele artikel

Refurbished iPhone als Origineel Cadeau

Een iPhone hoeft niet duur te zijn als je kiest voor een refurbished iPhone. Een refurbished product is namelijk goedkoper dan een nieuwe iPhone in de winkel. Wij vertellen je graag hoe je jezelf of een ander kan verwennen met een voordelige iPhone en dat voor een goede deal!

(meer…)

Lees hier het hele artikel

Creatief Cadeautjes Inpakken

Cadeautjes inpakken is een kunst op zich. Met een beetje creatiaviteit en een persoonlijke touch kan je een simpel geschenk transformeren tot een prachtig cadeau. Of je nu een verjaardag, een bruiloft of een feestelijke viering hebt, een cadeautje zorgvuldig inpakken laat zien dat je echt geeft om de ontvanger. In dit artikel geven we je alvast enkele ideeën om je cadeautjes op een unieke en persoonlijke manier in te pakken. 

(meer…)

Lees hier het hele artikel

Bruine Geschenkdoos

Ieder jaar rond de feestdagen raken mensen gestresst. Zij moeten nog cadeautjes kopen voor familie of vrienden, maar hebben geen idee van wat zij moeten geven. Een origineel cadeau geven kan immers erg moeilijk zijn en wanneer je een druk leven hebt met werk en andere activiteiten, dan kan het erg moeilijk zijn om tussendoor ook nog een goed cadeau te vinden voor je naasten. Gelukkig heb jij nu deze tekst. In deze tekst gaan wij het hebben over originele cadeaus die jij kunt geven tijdens de feestdagen. Door deze tekst hopen wij jou mee te geven dat leuke cadeaus zeker niet duur en moeilijk hoeven te zijn. Dus lees snel verder en vind een geschikt cadeaupakket voor de feestdagen.

(meer…)

Lees hier het hele artikel

Vrouw gelukkig met haar Audi R8 cadeau

Vaak denken we lang na over cadeaus die we geven aan onze kinderen, ouders, neven & nichten,… Af en toe is het ook eens tijd om jezelf te verwennen. Ontdek hier 5 cadeaus die je jezelf kan geven, omdat je het verdiend hebt.

(meer…)

Lees hier het hele artikel

De Meest Originele Cadeautjes

Het kan soms een hele zoektocht zijn om het juiste cadeautje voor je kinderen, partner, ouders, familieleden, vrienden of collega’s te vinden. Vandaar dat sommige mensen het ook niet leuk vinden om op jacht te gaan naar het perfecte en meest passende cadeau. De frustratie die het met zich meebrengt, is gelukkig makkelijk de kop in te drukken. Op deze pagina lees je namelijk handige tips en krijg je meer inspiratie op het gebied van praktische, gepersonaliseerde en originele cadeautjes voor jouw kids, familie, geliefde vrienden en nog veel meer. Zo kun je sneller een leuk cadeau bedenken en weet je wat er allemaal onder originele cadeaus valt.

(meer…)

Klik hier voor het hele artikel.

Doe jezelf een mooie badkamer cadeau

Je herkent het vast wel, aan je huidige badkamer zijn nogal de nodige gebreken. De kraan lekt, je hebt geen comfortabel bad om in te liggen en je zou dolgraag die regendouche willen. Echter ben je nog steeds niet gegaan voor die nieuwe badkamer. Wat houd je eigenlijk nog tegen? Je wilt toch alleen het allerbeste voor jezelf? In dit artikel lees je waarom je juist nu moet kiezen voor die nieuwe badkamer.

(meer…)

Lees hier het hele badkamer artikel

Vakantiefoto’s

Als je op vakantie bent zie je vaak dingen waarvan je denkt, wow dat zou een geweldige foto zijn. Maar eigenlijk is het makkelijker gezegd dan gedaan om een ​​fatsoenlijke foto te maken van wat je ziet. Wil je je reisfotografie verbeteren en met betere foto’s terugkomen van je reis? Lees dan verder. Hier zijn 4 tips voor het maken van geweldige reisfoto’s op vakantie:

(meer…)


Hoe kun je een leuke herinnering blijvend maken

Tijdens een vakantie kan je de meest gekke dingen meemaken. Daarnaast kom je terecht in bijzondere situaties en doe je nieuwe ervaringen op. Na de vakantie kijk je terug naar een prachtige tijd en wil je de momenten het liefst opnieuw beleven.  

(meer…)

Lees hier het hele artikel

Verjaardagskado’s

Heb je binnenkort een belangrijke verjaardag om te vieren, maar weet je niet wat je diegene cadeau moet geven? Denk er dan eens aan om je broertje, lief, moeder, opa, goede vriend of buurvrouw te verrassen met een eigen gemaakt geschenk! Persoonlijke cadeaus zijn veel leuker om te krijgen (en te geven!) dan een in de winkel gekocht presentje? Doe met deze 15 tips inspiratie op en laat je geliefde zien hoeveel je om ze geeft. Voorpret gegarandeerd!

(meer…)

Ga naar alle 15 ideeën

kerstpakket mannen

Het ideale kerstpakket samenstellen is niet altijd gemakkelijk, zeker niet als je een cadeautje voor het mannelijke geslacht moet kopen. Ben je inspiratieloos? We geven je tien tips waar je je broer, papa, opa of beste vriend gelukkig mee zal maken!

(meer…)

Lees alle tips

Fleece Deken

 

Als het gemakkelijk zou zijn om het perfecte cadeau te vinden, zou je je vast niet op deze website bevinden. Elk jaar wordt het steeds moeilijker om het cadeau van het vorige jaar te overtreffen en origineel te blijven. Zeker middenin een pandemie is het niet simpel om een cadeau te vinden dat er echt toe doet. Wij geven jou de tips om een waardevol cadeau te schenken in deze gekke tijden.

(meer…)

BesteCanvas.be

Tijd voor een nieuw horloge

De tijd dat een horloge enkel de tijd aangaf, is al lang voorbij. Een horloge doet meer dan dat. Het kan verschillende dingen meten, zoals je hartslag, de hoogtes die je klimt en het aantal stappen dat je zet. Je kan het horloge verbinden met je smartphone, waardoor je telefoontjes of tekstberichten op je horloge kan ontvangen. Bovendien is een horloge vaak een prachtig accessoire waarmee je een outfit echt afmaakt.

(meer…)

Lees hier het hele artikel

Het juiste kerstpakket kiezen is voor de één een fantastische uitdaging, voor de ander eerder een verplichte opgave. Wat voor kerst shopper ben jij? Denk je nu al stiekem na over de pakketjes die je dit jaar wil geven, of heb je nog geen enkel idee? Voor de vroege vogels en om iedereen voor te zijn, informeren we je alvast over de meest populaire kerstpakketten in 2021. (meer…)


Ben jij nog op zoek naar een origineel cadeau? Koop je iets alleen of leg je samen met vrienden? Een housewarming of een verjaardag?

In samenwerking met Desenio geven wij jou een heleboel cadeau-inspiratie voor elke gelegenheid en dat met een extra voordeel!

(meer…)

Bekijk onze tips

Valhalla

2020 is natuurlijk het jaar van de nieuwe consoles, waarbij de strijd tussen de Xbox en PlayStation opnieuw helemaal losbarst. Voor een kerstcadeau hoef je dan ook niet al te ver te zoeken, zeker nu Assassins Creed Valhalla PS5 binnenkort in de rekken ligt. Het belooft een fantastische game te worden, maar wie nog even kan wachten zal ook in Far Cry 6 zeker een leuk geschenk vinden. (meer…)


Black Friday
Deals!

Voor veel winkelketens was 2020 een horrorjaar. Op Black Friday hopen ze dat enigszins goed te maken! Daarbij zal naar alle waarschijnlijkheid nog meer de online kaart worden getrokken. Dat is natuurlijk goed nieuws voor ons, de consument die zo in zijn veilige thuisomgeving koopjes kan scoren!

Het kan natuurlijk toch nog interessant zijn om even in een winkel binnen te springen, maar houd het natuurlijk veilig en ga nu niet de drukste winkelstraten opzoeken. Hoe dan ook raden we aan om je altijd te focussen op producten en nooit op winkels. Enkel zo kan je mooie deals in de wacht slepen. (meer…)

Black Friday België

Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.