Hoe kun je een leuke herinnering blijvend maken

Tijdens een vakantie kan je de meest gekke dingen meemaken. Daarnaast kom je terecht in bijzondere situaties en doe je nieuwe ervaringen op. Na de vakantie kijk je terug naar een prachtige tijd en wil je de momenten het liefst opnieuw beleven.  

(meer…)

Lees hier het hele artikel

Verjaardagskado’s

Heb je binnenkort een belangrijke verjaardag om te vieren, maar weet je niet wat je diegene cadeau moet geven? Denk er dan eens aan om je broertje, lief, moeder, opa, goede vriend of buurvrouw te verrassen met een eigen gemaakt geschenk! Persoonlijke cadeaus zijn veel leuker om te krijgen (en te geven!) dan een in de winkel gekocht presentje? Doe met deze 15 tips inspiratie op en laat je geliefde zien hoeveel je om ze geeft. Voorpret gegarandeerd!

(meer…)

Ga naar alle 15 ideeën

kerstpakket mannen

Het ideale kerstpakket samenstellen is niet altijd gemakkelijk, zeker niet als je een cadeautje voor het mannelijke geslacht moet kopen. Ben je inspiratieloos? We geven je tien tips waar je je broer, papa, opa of beste vriend gelukkig mee zal maken!

(meer…)

Lees alle tips

Fleece Deken

 

Als het gemakkelijk zou zijn om het perfecte cadeau te vinden, zou je je vast niet op deze website bevinden. Elk jaar wordt het steeds moeilijker om het cadeau van het vorige jaar te overtreffen en origineel te blijven. Zeker middenin een pandemie is het niet simpel om een cadeau te vinden dat er echt toe doet. Wij geven jou de tips om een waardevol cadeau te schenken in deze gekke tijden.

(meer…)

BesteCanvas.be

Tijd voor een nieuw horloge

De tijd dat een horloge enkel de tijd aangaf, is al lang voorbij. Een horloge doet meer dan dat. Het kan verschillende dingen meten, zoals je hartslag, de hoogtes die je klimt en het aantal stappen dat je zet. Je kan het horloge verbinden met je smartphone, waardoor je telefoontjes of tekstberichten op je horloge kan ontvangen. Bovendien is een horloge vaak een prachtig accessoire waarmee je een outfit echt afmaakt.

(meer…)

Lees hier het hele artikel

Het juiste kerstpakket kiezen is voor de één een fantastische uitdaging, voor de ander eerder een verplichte opgave. Wat voor kerst shopper ben jij? Denk je nu al stiekem na over de pakketjes die je dit jaar wil geven, of heb je nog geen enkel idee? Voor de vroege vogels en om iedereen voor te zijn, informeren we je alvast over de meest populaire kerstpakketten in 2021. (meer…)


Ben jij nog op zoek naar een origineel cadeau? Koop je iets alleen of leg je samen met vrienden? Een housewarming of een verjaardag?

In samenwerking met Desenio geven wij jou een heleboel cadeau-inspiratie voor elke gelegenheid en dat met een extra voordeel!

(meer…)

Bekijk onze tips

Valhalla

2020 is natuurlijk het jaar van de nieuwe consoles, waarbij de strijd tussen de Xbox en PlayStation opnieuw helemaal losbarst. Voor een kerstcadeau hoef je dan ook niet al te ver te zoeken, zeker nu Assassins Creed Valhalla PS5 binnenkort in de rekken ligt. Het belooft een fantastische game te worden, maar wie nog even kan wachten zal ook in Far Cry 6 zeker een leuk geschenk vinden. (meer…)


Black Friday
Deals!

Voor veel winkelketens was 2020 een horrorjaar. Op Black Friday hopen ze dat enigszins goed te maken! Daarbij zal naar alle waarschijnlijkheid nog meer de online kaart worden getrokken. Dat is natuurlijk goed nieuws voor ons, de consument die zo in zijn veilige thuisomgeving koopjes kan scoren!

Het kan natuurlijk toch nog interessant zijn om even in een winkel binnen te springen, maar houd het natuurlijk veilig en ga nu niet de drukste winkelstraten opzoeken. Hoe dan ook raden we aan om je altijd te focussen op producten en nooit op winkels. Enkel zo kan je mooie deals in de wacht slepen. (meer…)

Black Friday België

clinique

Het geven van een geschenk is altijd fijn, maar een cadeau krijgen is uiteraard nog leuker. Het is dan ook helemaal niet moeilijk om iemand blij te maken met een cadeau. Al is het gewoon om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Het is geen moeite om iemand zich speciaal te laten voelen!

Er zijn natuurlijk ook allerlei gelegenheden waar een geschenk bij past. Denk maar aan een verjaardag of een jubileum of de geboorte van een kind. Ontdek hier hoe je iemand blij maakt met het perfecte cadeau. (meer…)


Denksport actie
vanaf € 3,20

Zoek je een leuke bezigheid voor deze frisse lentedagen? Iets dat je zowel op een bankje onder de warme zon kan doen als in je zetel onder een warme deken? Bekijk dan zeker eens de puzzels van Denksport.

Een echte fitness, maar dan voor je brein. (meer…)

Begin nu met puzzelen

Crazy Factory
vanaf € 6,99

De dag van vandaag heeft iedereen leuke accessoires. Van oorbellen tot truien en tattoos, er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Toch is er een manier om nog origineler te zijn: bij Crazy Factory kan je je eigen piercings ontwerpen. 
(meer…)

Design nu je eigen piercing

Toms Vegan Schoenen
vanaf € 13,20

Voor je naar buiten gaat is het aantrekken van je schoenen de normaalste zaak van de wereld. Mankeer je iets aan je ogen? Dan breng je een bezoek aan de lokale opticien om jezelf een nieuwe hippe bril of een paar lenzen aan te laten meten. Voor ons is dat de normale gang van zaken. Het is onderdeel van onze basisbehoeften, net als voldoende eten en drinken. Maar hoe anders is dat in de armere landen?
(meer…)

Bestel nu jouw paar bewuste schoenen

Fizz Maak Je Eigen Partner
€ 5,95

Houden jullie zoveel van elkaar dat je graag een mini versie van je wederhelft overal meedraagt? Of misschien kan je niet aanwezig zijn op Valentijn en heb je iets of iemand nodig om je afwezigheid goed te maken.

De Fizz Maak Je Eigen Partner van Dit Verzin Je Niet is hierop het antwoord.

(meer…)

Maak nu je eigen droompartner

Brandfield
t.w.v. € 100

Nog maar 9 dagen tot Valentijn en nog steeds geen cadeau? Geen zorgen, wij hebben de ultieme tip voor jou: Diamonds are a girl’s best friend. Er is niks waar je een meisje beter en specialer door laat voelen dan iets kleins en glinsterend.

Op de site van Brandfield heb je een overvloed aan keuze. Van diamanten kettingen tot prachtige oorbellen. Brandfield doet er nog een schepje bovenop door jou een GRATIS goodiebag mee te geven t.w.v. €100 bij elke aankoop vanaf €50.

(meer…)

Claim nu jouw goodiebag

Liefdeskussen Origineelcadeau
€ 21,95

 

Kan je er niet bijzijn op Valentijn, maak het dan al meteen goed door een kussen te kopen die je wederhelft kan knuffelen.

Beter nog: je kunt er je eigen hoofd op laten drukken zodat het net is alsof er je er bij bent.
(meer…)

Bestel nu jouw kussen!

Is de man in jouw leven ook zo’n ruwe bolster of blanke pit? Een stoere brok testosteron die overdag wel raad weet met zijn gereedschapskist, maar wiens mals bierbuikje ‘s avonds dienst doet als slaapkussen? Hij zal het waarschijnlijk niet toegeven, maar hij wordt ongetwijfeld ook graag eens door jou in de watten gelegd. Daarom zocht Origineel Cadeau vijf geschenken uit die inspelen op de behoeftes van iedere alphaman.

(meer…)

Ontdek hier alvast alles wat je nodig hebt

peaky blinders rum pakket
€ 49,95

Terwijl de fans van Peaky Blinders nog tot 4 oktober moeten wachten om het vijfde seizoen te zien, kan je wel al iemand gelukkig maken met een special gepersonaliseerd Peaky Blinders rum pakket.

Ontwerp een prachtig glas met een naam naar keuze. Wie ga jij verrassen met die geweldig geschenk? Je papa of wil je gewoon uitpakken op het volgende verjaardagsfeestje.

(meer…)

Geef een gepersonaliseerd rum pakket cadeau

Er zijn tal van originele cadeautjes maar de échte originele cadeaus zijn nog altijd zelfgemaakte. Je maakt immers unieke exemplaren, die niemand anders heeft. Nu hoef je voor creatieve cadeautjes niet per se met de verfkwast en de schaar aan de slag. Ook digitaal kun je gepersonaliseerde cadeautjes maken.
(meer…)

Kom eens creatief uit de hoek

kerst pakje

Tijdens de feestdagen lopen de uitgaven al snel op. De leuke en gezellige kerstperiode is voor sommigen dan ook een tijd van budgettaire kopzorgen. En dat zou eigenlijk niet mogen. Gelukkig kan je zelf een en ander doen om te besparen op kerstcadeaus. Onderstaande 5 handige tips vergen soms wat extra inspanningen, maar resulteren wel in een fikse besparing.

# 1. Begin op tijd

Je weet heus wel op voorhand dat de kerstperiode eraan zit te komen. Begin dan ook niet op het laatste moment, want wanneer je geen tijd hebt om te zoeken en te vergelijken loop je veel promoties en aanbiedingen mis. Bovendien zijn veel spullen tijdens de kerstperiode net iets duurder dan tijdens de rest van het jaar. Tot slot gaan veel spullen na de kerstperiode ook in de uitverkoop. Wie slim is doet dan al enkele koopjes om ze vervolgens tijdens het volgend kerstfeestje tevoorschijn te toveren. 

# 2. Combineer aankopen

Soms is het slim om aankopen te combineren. Zeker online kan je zo besparen op verzendkosten of kan je via een voordelige staffelkorting zaakjes doen. Ook interessant zijn de zogenoemde kerstpakketten. Dergelijke kerstpakketten bevatten vaak leuke spulletjes die gezamenlijk veel goedkoper worden aangeboden dan wanneer je ze apart zou aanschaffen. Natuurlijk kan je stiekem het kerstpakket in twee kleinere pakketjes verdelen. Dat hoeft niemand te weten.

# 3. Budgettaire afspraken

Zomaar een leuk geschenkje kopen zonder naar het prijskaartje te kijken? Dat doe je maar beter niet. In de eerste plaats omdat jouw neefje dan misschien een duurder cadeau krijgt dan het nichtje. En zo ontstaan kinderruzies. Anderzijds omdat je in de praktijk veel te eenvoudig jouw budget overschrijdt. Stel daarom vooraf een budget op en verdeel het over alle uitgaven. 

Durf daarnaast ook afspraken te maken. Veel kerstgeschenkjes worden enkel en alleen gegeven omdat je zelf iets krijgt: “Ik krijg wat van mijn collega dus ik moet ook iets geven. En uiteraard mag ik de andere collega’s niet met de voeten treden…”  Zo loopt de rekening al snel op, terwijl iedereen met hetzelfde dilemma af te rekenen krijgt. Maak daarom afspraken en spreek eventueel een maximumbudget af. Dat scheelt al snel een slok op een borrel.   

# 4. Gebruik de juiste kredietkaart

Er zijn verschillende kredietkaarten die jou helpen te besparen. Denk aan de zogenaamde cashback kredietkaarten waarmee je een percentage van de aankoopsom terugkrijgt. Meestal kan je zo 1 tot 5% besparen. Dat lijkt niet veel, maar dat loopt al snel op.

Ook interessant zijn de kredietkaarten waarmee je punten spaart. Bij dergelijke kredietkaarten krijg je kortingsbonnen, cadeaucheques en echte cadeaus. Tegen het einde van de kerstperiode heb je zo voldoende punten verzameld voor minimaal één geschenkje. En dat geschenkje kan meteen de kast in voor volgend jaar…

# 5. Koop tweedehands

Net na de feestdagen verschijnen veel kersverse geschenken voor een prikje online. Niet elk geschenk kan nu eenmaal een schot in de roos zijn. Het is dan ook een ideaal moment om koopjes te doen. Maar eigenlijk kan je altijd wel tweedehands geschenkjes kopen. Daar hoeft niks mis mee te zijn. Wil zoonlief een iPhone? Overweeg dan een refurbished toestel. Dat is ook voorzien van een garantie en al veel goedkoper. Maar ga ook eens langs in de Kringloop of surf naar tweedehandswebsites: vaak bespaar je ruim de helft op jouw aankopen. En zo maak je de afvalberg opnieuw een beetje kleiner.


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.