Denksport actie
vanaf € 3,20

Zoek je een leuke bezigheid voor deze frisse lentedagen? Iets dat je zowel op een bankje onder de warme zon kan doen als in je zetel onder een warme deken? Bekijk dan zeker eens de puzzels van Denksport.

Een echte fitness, maar dan voor je brein. (meer…)

Begin nu met puzzelen

Crazy Factory
vanaf € 6,99

De dag van vandaag heeft iedereen leuke accessoires. Van oorbellen tot truien en tattoos, er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Toch is er een manier om nog origineler te zijn: bij Crazy Factory kan je je eigen piercings ontwerpen. 
(meer…)

Design nu je eigen piercing

Toms Vegan Schoenen
vanaf € 13,20

Voor je naar buiten gaat is het aantrekken van je schoenen de normaalste zaak van de wereld. Mankeer je iets aan je ogen? Dan breng je een bezoek aan de lokale opticien om jezelf een nieuwe hippe bril of een paar lenzen aan te laten meten. Voor ons is dat de normale gang van zaken. Het is onderdeel van onze basisbehoeften, net als voldoende eten en drinken. Maar hoe anders is dat in de armere landen?
(meer…)

Bestel nu jouw paar bewuste schoenen

Fizz Maak Je Eigen Partner
€ 5,95

Houden jullie zoveel van elkaar dat je graag een mini versie van je wederhelft overal meedraagt? Of misschien kan je niet aanwezig zijn op Valentijn en heb je iets of iemand nodig om je afwezigheid goed te maken.

De Fizz Maak Je Eigen Partner van Dit Verzin Je Niet is hierop het antwoord.

(meer…)

Maak nu je eigen droompartner

Brandfield
t.w.v. € 100

Nog maar 9 dagen tot Valentijn en nog steeds geen cadeau? Geen zorgen, wij hebben de ultieme tip voor jou: Diamonds are a girl’s best friend. Er is niks waar je een meisje beter en specialer door laat voelen dan iets kleins en glinsterend.

Op de site van Brandfield heb je een overvloed aan keuze. Van diamanten kettingen tot prachtige oorbellen. Brandfield doet er nog een schepje bovenop door jou een GRATIS goodiebag mee te geven t.w.v. €100 bij elke aankoop vanaf €50.

(meer…)

Claim nu jouw goodiebag

Liefdeskussen Origineelcadeau
€ 21,95

 

Kan je er niet bijzijn op Valentijn, maak het dan al meteen goed door een kussen te kopen die je wederhelft kan knuffelen.

Beter nog: je kunt er je eigen hoofd op laten drukken zodat het net is alsof er je er bij bent.
(meer…)

Bestel nu jouw kussen!

Is de man in jouw leven ook zo’n ruwe bolster of blanke pit? Een stoere brok testosteron die overdag wel raad weet met zijn gereedschapskist, maar wiens mals bierbuikje ‘s avonds dienst doet als slaapkussen? Hij zal het waarschijnlijk niet toegeven, maar hij wordt ongetwijfeld ook graag eens door jou in de watten gelegd. Daarom zocht Origineel Cadeau vijf geschenken uit die inspelen op de behoeftes van iedere alphaman.

(meer…)

Ontdek hier alvast alles wat je nodig hebt

peaky blinders rum pakket
€ 49,95

Terwijl de fans van Peaky Blinders nog tot 4 oktober moeten wachten om het vijfde seizoen te zien, kan je wel al iemand gelukkig maken met een special gepersonaliseerd Peaky Blinders rum pakket.

Ontwerp een prachtig glas met een naam naar keuze. Wie ga jij verrassen met die geweldig geschenk? Je papa of wil je gewoon uitpakken op het volgende verjaardagsfeestje.

(meer…)

Geef een gepersonaliseerd rum pakket cadeau

Er zijn tal van originele cadeautjes maar de échte originele cadeaus zijn nog altijd zelfgemaakte. Je maakt immers unieke exemplaren, die niemand anders heeft. Nu hoef je voor creatieve cadeautjes niet per se met de verfkwast en de schaar aan de slag. Ook digitaal kun je gepersonaliseerde cadeautjes maken.
(meer…)

Kom eens creatief uit de hoek

kerst pakje

Tijdens de feestdagen lopen de uitgaven al snel op. De leuke en gezellige kerstperiode is voor sommigen dan ook een tijd van budgettaire kopzorgen. En dat zou eigenlijk niet mogen. Gelukkig kan je zelf een en ander doen om te besparen op kerstcadeaus. Onderstaande 5 handige tips vergen soms wat extra inspanningen, maar resulteren wel in een fikse besparing.

# 1. Begin op tijd

Je weet heus wel op voorhand dat de kerstperiode eraan zit te komen. Begin dan ook niet op het laatste moment, want wanneer je geen tijd hebt om te zoeken en te vergelijken loop je veel promoties en aanbiedingen mis. Bovendien zijn veel spullen tijdens de kerstperiode net iets duurder dan tijdens de rest van het jaar. Tot slot gaan veel spullen na de kerstperiode ook in de uitverkoop. Wie slim is doet dan al enkele koopjes om ze vervolgens tijdens het volgend kerstfeestje tevoorschijn te toveren. 

# 2. Combineer aankopen

Soms is het slim om aankopen te combineren. Zeker online kan je zo besparen op verzendkosten of kan je via een voordelige staffelkorting zaakjes doen. Ook interessant zijn de zogenoemde kerstpakketten. Dergelijke kerstpakketten bevatten vaak leuke spulletjes die gezamenlijk veel goedkoper worden aangeboden dan wanneer je ze apart zou aanschaffen. Natuurlijk kan je stiekem het kerstpakket in twee kleinere pakketjes verdelen. Dat hoeft niemand te weten.

# 3. Budgettaire afspraken

Zomaar een leuk geschenkje kopen zonder naar het prijskaartje te kijken? Dat doe je maar beter niet. In de eerste plaats omdat jouw neefje dan misschien een duurder cadeau krijgt dan het nichtje. En zo ontstaan kinderruzies. Anderzijds omdat je in de praktijk veel te eenvoudig jouw budget overschrijdt. Stel daarom vooraf een budget op en verdeel het over alle uitgaven. 

Durf daarnaast ook afspraken te maken. Veel kerstgeschenkjes worden enkel en alleen gegeven omdat je zelf iets krijgt: “Ik krijg wat van mijn collega dus ik moet ook iets geven. En uiteraard mag ik de andere collega’s niet met de voeten treden…”  Zo loopt de rekening al snel op, terwijl iedereen met hetzelfde dilemma af te rekenen krijgt. Maak daarom afspraken en spreek eventueel een maximumbudget af. Dat scheelt al snel een slok op een borrel.   

# 4. Gebruik de juiste kredietkaart

Er zijn verschillende kredietkaarten die jou helpen te besparen. Denk aan de zogenaamde cashback kredietkaarten waarmee je een percentage van de aankoopsom terugkrijgt. Meestal kan je zo 1 tot 5% besparen. Dat lijkt niet veel, maar dat loopt al snel op.

Ook interessant zijn de kredietkaarten waarmee je punten spaart. Bij dergelijke kredietkaarten krijg je kortingsbonnen, cadeaucheques en echte cadeaus. Tegen het einde van de kerstperiode heb je zo voldoende punten verzameld voor minimaal één geschenkje. En dat geschenkje kan meteen de kast in voor volgend jaar…

# 5. Koop tweedehands

Net na de feestdagen verschijnen veel kersverse geschenken voor een prikje online. Niet elk geschenk kan nu eenmaal een schot in de roos zijn. Het is dan ook een ideaal moment om koopjes te doen. Maar eigenlijk kan je altijd wel tweedehands geschenkjes kopen. Daar hoeft niks mis mee te zijn. Wil zoonlief een iPhone? Overweeg dan een refurbished toestel. Dat is ook voorzien van een garantie en al veel goedkoper. Maar ga ook eens langs in de Kringloop of surf naar tweedehandswebsites: vaak bespaar je ruim de helft op jouw aankopen. En zo maak je de afvalberg opnieuw een beetje kleiner.


laser tag game
€ 20,95

Ken jij iemand die op elk moment van de dag wel te vinden is voor een spelletje, of het nu online of offline is?

Geef hem of haar dan een set laser guns van Fizz cadeau. Je kan dit spel met 2 personen spelen. Elke speler heeft 3 levens. Na het derde schot ben je verloren.

(meer…)

Geef een laser tag game

droom cadeau

Heb je er ooit al eens aan gedacht om iemand een droom cadeau te doen? Zoals uit het vliegtuig springen, een lange reis…

Dat is perfect mogelijk dankzij de gratis app DIDID waarmee je iemands dromen kunt vastleggen en hiervoor kunt sparen.
(meer…)

Doe een droom cadeau

€ 14,95 i.p.v. € 16,95

Is jouw papa een echte levensgenieter die tijdens de zomer wel eens graag achter de barbecue staat?

Met dit BBQ brandijzer kan je elk stukje vlees bedrukken met een persoonlijke boodschap of naam.

Bij het brandijzer zitten 52 verwisselbare letters in en 8 spaties.
(meer…)

Kies voor BBQ brandijzer

fotocadeau
Tot 25% korting

Leuke herinneringen en familiemomenten moeten vereeuwigd worden. Een fotocadeau voor Vaderdag is altijd een goed idee!

Bij Uwfotocadeau.be kan je een foto op canvas, fotoboek, posters of gewoon een reeks topfoto’s afdrukken.
(meer…)

Geef een fotocadeau

vaderdag vakantieveilingen
Vanaf € 1

Heb jij een actieve papa? Dan vind je bij Vakantieveilingen sowieso het perfecte vaderdag cadeau!

Een hotelovernachting, dagje paintball, stadiontour, wellness of een toolbox, waar kan jij papa plezier mee doen?

Bied mee via Vakantieveilingen voor een bedrag naar keuze. Het leuke is dat je pas moet betalen als je het hoogste bod in handen hebt.
(meer…)

Bied mee voor een cadeau

bedrukt t-shirt
Vanaf € 6,50

Op een vrijgezellenfeest is het altijd leuk wanneer iedereen dezelfde T-shirt of trui draagt, liefst met de naam van de vrijgezel, een grappige tekst en een leuke foto. Het T-shirt voor de bruid of bruidegom is tegelijkertijd een tof cadeau als herinnering aan het onvergetelijk feest!

Ben jij deze keer verantwoordelijk voor het organiseren van het vrijgezellenfeest en het bestellen van het materiaal en de kledij? Met onze tips kan het niet meer misgaan!
(meer…)

Ontwerp de T-shirts zelf

oorkonde vaderdag
€ 24,95

Over ongeveer 3 weken is het Vaderdag! Wil jij je papa dit jaar verrassen met een uniek cadeau? Eentje dat aan de muur prijkt en hem elke dag een trotse glimlach bezorgt?

Bij YourSurprise kan je een ‘Beste papa oorkonde’ ontwerpen, met een persoonlijke boodschap en foto.

Deze plaat is van hout gemaakt, afgewerkt met een zwarte marmerlook en voorzien van een ophangsysteem, zodat hij aan de muur kan worden gehangen.
(meer…)

Bestel deze oorkonde

roularta abonnement
€ 50

Leest jouw mama wel eens graag een tijdschrift over lifestyle, mode of koken?

Geef haar dan een jaarabonnement op Libelle, Flair, Feeling of La Maison Victor cadeau en krijg er een gratis azuurblauwe aperitiefset bij t.w.v. € 34,95 van het merk Cosy & Trendy!

(meer…)

Geef een abonnement op een tijdschrift

Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.