Adrenaline en plezier verzekerd bij indoorskydive, skidome en icekart

ijskarten Rucphen

De komende maanden is het weer niet altijd perfect om buiten iets leuk te gaan doen, dus geven wij je alvast enkele opties om gewoon binnen gekke dingen te gaan doen! Wat dacht je van indoor skydiven, icekarting of skiën of snowboarden?

Bij indoorskydive.com in Roosendaal kan je voor slechts € 44.50 al iemand blij maken met 2 sessies in de windtunnel. Dit is perfect om iemand te laten ontdekken wat windkracht met je doet en hoe het aanvoelt! Na 5 sessies ontvang je zelfs je indoor skydive certificaat. Koop de tickets online en bespaar nog eens € 5 !

Denk je dat skiën of snowboarden eerder iets voor hem of haar is? Dat kan je bij skidome.nl in Rucphen of Terneuzen. De overdekte sneeuwhal in Rucphen ligt vlakbij Breda, Roosendaal en Antwerpen en is dus heel gemakkelijk te bereiken vanuit België.

De sneeuwhal is het hele jaar door open en wordt voorzien van verse sneeuw. De moderne skiliften en pistes geven je het ultieme wintersportgevoel vlakbij huis. Een initiatieles, een groeps- of privéles voor beginners of gevorderden, voor jong en oud, voor iedereen is er wat wils!

Wil je écht eens iemand verrassen met een uitzonderlijk cadeau? Dan moet je bij icekart.nl in Rucphen een sessie boeken. IJskarten is de coolste ervaring die je iemand kan geven, letterlijk dan. Het is namelijk hetzelfde als indoor karten, maar dan op ijs! Supersnel over een circuit scheuren op een ijsbaan vergt heel wat techniek en behendigheid. Adrenaline en plezier verzekerd!

Veiligheid is een belangrijke factor bij het ijskarten. Dat is waarom kinderen kleiner dan 1m40 nog niet toegelaten worden op het circuit. Grotere kids kunnen zich echter volledig in alle veiligheid gaan uitleven op het circuit! Nu loopt er zelfs een herfstactie waarbij je tot € 28 korting kan krijgen op 2 driftsessies, dus het is dé moment om een adrenalinejunkie blij te maken met dit topcadeau!

Wie ga jij verrassen?Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.