Cadeau voor de aanstaande bruid of bruidegom

last minute Ibiza
Vanaf € 45

Organiseer jij dit jaar het vrijgezellenfeest van een vriend of familielid? Doe hem of haar een vrijgezellennacht op Ibiza cadeau, ideaal om nog eens volledig uit de bol te gaan!

4 redenen waarom je een vrijgezellennacht op Ibiza moet geven

Als getuige rust er een grote verantwoordelijkheid op jouw schouders. Jij moet immers niet alleen het vrijgezellenfeest regelen, maar je moet er eveneens voor zorgen dat de aanstaande bruidegom uiteindelijk ook effectief op het stadhuis verschijnt. Laten we toch maar eerst even op die eerste taak focussen, die is al moeilijk genoeg.

Je wilt immers dat het een feestje wordt om nooit te vergeten! Toch? Ben je daarvoor bereid om het vliegtuig te nemen? Dan is een last minute Ibiza een goed idee. En wel om onderstaande vier redenen.

# 1. Feesten als de beesten

Tjah, Ibiza kennen we nu eenmaal allemaal als een van de grootste feestparadijzen ter wereld. Vooral tijdens de warmere zomermaanden komen de bekendste diskjockeys er hun kunsten tonen. Ja, zelfs David Guetta en Martin Garrix kan je er gewoon in de open lucht zien draaien. En anders trek je toch naar één van de grootste clubs ter wereld waar jullie de beste dancemoves uit de voeten mogen schudden!

# 2. Een eiland boordevol weelderigheid

Nou, feesten kan je toch ook in de Overpoort? Dat klopt. Maar dan moet je er de dronken studentjes wel bijnemen. Nee, Ibiza heeft zoveel meer te bieden. Verblijven doe je er bijvoorbeeld in een luxueuze villa met zwembad en uitzicht op de mooie hagelwitte stranden.

Na het feestje van het jaar kunnen jullie extra lang pitten, even uitblazen op één van de rustige en onbekende strandjes of gewoon een plonsje wagen in het eigen zwembad. Na de gekste vrijgezellennacht is het immers tijd om weer helemaal op krachten te komen! En op het tropische Ibiza is dat zo gepiept.

# 3. Gezellig cultuur opschuiven

Een vrijgezellenfeest is een ideaal moment om nog eens tijd voor elkaar vrij te maken. Met een groep vrienden trekken jullie daarom naar de Europese feesthoofdstad. Is dat niet ieders ding? Geen zorgen, op Ibiza kan je ook een heerlijke portie cultuur opsnuiven. En daarvoor hoef je heus niet naar een van de leuke hippiemarkten te trekken.

Bezoek overdag de bruisende binnenstad van Ibiza en trek naar de kathedraal op Dalt Vila. Of wat dacht je van een tripje naar het eiland Formentera? Huur dan wel je eigen catamaran en vaar ook zelf even over de azuurblauwe zee. Zo zijn jullie helemaal opgeladen voor het feestje dat komen zal!

# 4. De romantiek missen

Een goede vrijgezellennacht is pas geslaagd indien er aan verschillende criteria is voldaan. Het feestje moet bijvoorbeeld onvergetelijk zijn. Knotsgek, zelfs. De beste vrienden moeten aanwezig zijn en het moet net zoals vroeger aanvoelen. Maar bovenal moet de aanstaande bruidegom ook het gevoel hebben om iets te missen: zijn bruid. Pas als dat het geval is, is het feestje helemaal geslaagd. Want dan kan je ‘m echt uit handen geven.

Gelukkig weet Ibiza ook dat te garanderen. Het is een romantisch eiland waar je vaak verliefde koppeltjes over de mooie stranden ziet dwalen. De zonsondergang tijdens het bezoek aan een restaurantje waar verliefde koppeltjes elkaar in de armen vliegen? Het doet wat met een mens. En net wanneer de heimwee ontstaat, is het vrijgezellenfeest voorbij. Stiekem is de aanstaande bruidegom blij. Want het is tijd voor het trouwfeest. Missie geslaagd!

Doe een last minute naar Ibiza cadeau


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.