De 3 leukste cadeaus bij een surprise party!

surprise party
Vanaf € 4,50

Verrassingsfeestjes of surprise parties zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Je kent het wel, het idee is dat degene voor wie het feest wordt gegeven geen flauw idee heeft dat er iets werd georganiseerd. Wanneer hij/zij dan binnenkomt, is het een grote verrassing dat alle vrienden en geliefden aanwezig zijn!

Wat voor een cadeautje geef je dan eigenlijk bij zo’n feest? We geven je wat inspiratie mee.

Bedrukte T-shirts

Bij bedrijven zoals Omnishirt kun je heel gemakkelijk T-shirts laten bedrukken. Wat is er nu leuker dan dat iedereen zo’n speciaal shirt draagt bij een verrassingsfeest en dat ook degene om wie het draait een speciaal shirtje krijgt? Je kunt het ontwerp helemaal zelf bepalen en vaak zijn de shirts nog snel geleverd ook, dus bedrukte T-shirts zijn vaak een goede keus! 

Moestuintje starterkit

Heeft de gelukkige groene vingers, of ambities om die te kweken? Dan is een starterkit voor een moestuintje een heel origineel cadeau. Je kunt een kant en klaar exemplaar kopen, maar het is leuker wanneer je het moestuintje zelf samenstelt. Je kunt dan precies kiezen welke gewassen er bij horen (tip: kies de favoriete groenten van de ontvanger!) en wat grappige accessoires toevoegen zoals een klein schepje bijvoorbeeld. 

Een dagje weg

Vaak zijn belevingen en herinneringen leuker dan spullen. Een dagje weg is daarom altijd een goed cadeau. Afhankelijk van de ontvanger kun je kiezen voor een avontuurlijk uitje of juist een heerlijk ontspannen dagje spa, en alles daar tussenin natuurlijk! Denk dus goed na wat bij de ontvanger zou passen voordat je een keuze maakt, dan valt het dagje weg ongetwijfeld in de smaak. Kom je er niet uit? Geef dan een cadeaubon van een organisatie die allerlei verschillende uitjes aanbiedt, zodat de ontvanger zelf kan kiezen waar hij of zij graag naartoe zou willen!

Kies vooral op basis van de persoon die het cadeautje krijgt

Het allerbelangrijkste bij het uitzoeken van een cadeau voor een surprise party, of iedere andere gelegenheid, is dat het cadeau goed past bij degene die het ontvangt. Geef dus een origineel kadootje waarover is nagedacht, dan kun je nooit de mist in gaan. Met de bovenstaande inspiratie gaat het jou waarschijnlijk helemaal lukken om dit voor elkaar te krijgen. Heel veel succes en plezier gewenst!

Geef een verrassing cadeau


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.