Fizz Maak Je Eigen Partner – 8 Days of Valentine

Fizz Maak Je Eigen Partner
€ 5,95

Houden jullie zoveel van elkaar dat je graag een mini versie van je wederhelft overal meedraagt? Of misschien kan je niet aanwezig zijn op Valentijn en heb je iets of iemand nodig om je afwezigheid goed te maken.

De Fizz Maak Je Eigen Partner van Dit Verzin Je Niet is hierop het antwoord.

Met klei, kartonnen gadgets en een heleboel creativiteit maak je je eigen partner. Of het nu je reële partner of je echte droomman kneden is (wat niet hetzelfde is tenzij je lief één van de Hemsworth broeders is) met Fizz Maak Je Eigen Partner kan het allemaal. 

Mocht je lief je dan toch een cadeau vergeten zijn deze Valentijn of je denkt op 14 februari nog steeds aan die ene verschrikkelijke ex, kun je dit poppetje natuurlijk ook gebruiken voor voodoo-praktijken. Met dit leuk, grappig en origineel cadeautje sla je zeker en vast de bal niet mis. De DIY opdracht is natuurlijk ook een reden om elkaars lichaam wat beter te leren kennen, puur voor artistieke doeleinden uiteraard…

En last but not least welkom bij dé derde dag van onze supercoole ‘10 Days of Valentine’- marathon. Tien dagen lang bieden we jou de meest originele en voordelige Valentijnscadeautjes aan. Kom morgen zeker terug om een nieuw cadeau te ontdekken!

Maak nu je eigen droompartner


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.