Geef iemand een eigen website cadeau

Laptop website

De verjaardag van je neef of zoon komt er weer aan. Wat kan je geven? Wat dacht je aan de kosten van een website voor een jaar. Dit unieke cadeau valt in de 50 tot 100 Euro categorie.  Ja, een website geven klinkt vreemd, maar dit kan wellicht het beste cadeau ooit zijn.

Een website is een handig hulpmiddel, één van de beste manieren om een ​​online reputatie te ontwikkelen, of je nou nu een ondernemer, werkzoekende, schrijver, kunstenaar, hobbyist of gamer bent. Waar je dus echt iets aan hebt. Hieronder lees je waarom een website geven een waanzinnig cadeau voor eigenlijk iedereen is. 

Bij JouwWeb kan iedereen ongeacht kennisniveau een website maken

Een eigen website maken is niet moeilijk. Als je weet waar je moet beginnen. Zo zijn er website builders als bijvoorbeeld JouwWeb waar je middels sjablonen en hulpmiddelen snel aan de slag kan. Het is gratis om te proberen en een de betaalde versie kost rond de 8 euro per maand.

Met een website kan je kennis delen met de hele wereld 

Content is nog steeds een belangrijk aspect van iedere website. Het toevoegen van blog artikelen zorgt ervoor dat je jouw kennis over specifieke onderwerpen met anderen kan delen. Dat heeft vaak als resultaat dat je als website eigenaar in contact kan komen met allerlei mensen die in dezelfde onderwerpen geïnteresseerd zijn. Dat is heel leuk natuurlijk. Blog artikelen schrijven biedt daarnaast de mogelijkheid om verder onderzoek te doen. Waardoor je continue nog meer over een onderwerp te weten zult komen. Met een website of blog blijf je dus jezelf doorontwikkelen. 

Een website vergroot je creativiteit.

Het maken van jouw eigen website helpt creativiteit uit te drukken, te motiveren en te inspireren. Een blogger kan bijvoorbeeld iedere week een blog artikel publiceren. In een blog artikel zelf kan je al veel creativiteit kwijt. Zie het als een kunstwerk. Het doorontwikkelen van de website kan daarom veel plezier teweeg brengen. Waardoor je steeds creatiever en sneller wordt in het uitdrukken van je expressies en mening. 

Met een website kan iemand direct ondernemer worden

Wanneer je een website hebt waar bezoekers naar toe komen kan je er voor kiezen om er geld mee te gaan verdienen. Denk bijvoorbeeld aan een webshop maken waar je handgemaakte producten verkoopt. Producten hoeven niet per se fysiek te zijn. Je zou uiteraard ook een digitale e-book kunnen verkopen. Het mooie is dat een online bedrijf starten geen dure aangelegenheid hoeft te zijn. Ervan uitgaande dat je een computer en een internetverbinding hebt. Zo kun je in principe een compleet online bedrijf effectief vanuit jouw slaapkamer runnen. 

 

Geef een website cadeau


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.