Geld besparen met cadeaus kopen: 5 tips

geld besparen
Tot 50% korting

Cadeautjes heb je het hele jaar door nodig. Een cadeautje voor een verjaardag of binnenkort voor Moederdag en Vaderdag. Alle cadeautjes bij elkaar kosten echter een pak geld. Je wil natuurlijk graag iets leuks geven. Wij geven je 5 tips om geld te besparen op cadeaus!

Shop cadeautjes tijdens de sales

Twee keer per jaar zijn er solden: in januari en juli. Vaak vind je dan ontzettend leuke dingen voor een goedkopere prijs. Op het moment zelf denk je misschien dat je dat ene item niet nodig hebt en daarom laat je het maar staan. Toch kan je het beter wél kopen. Een leuk gezelschapsspel dat je met 50% korting kan kopen, kan je alvast inslaan om in december onder de kerstboom te leggen. Wanneer je cadeautjes koopt voor alle gelegenheden (verjaardagen, Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas, Kerst…), kan je heel veel geld besparen!

Heel wat winkels geven trouwens meerdere keren per jaar korting. Zo zijn er de Kolossale kortingsdagen bij ColliShop. Tijdens deze kortingsdagen zijn er onder andere promoties op espressomachines, keukenrobots, friteuses, steelstofzuigers en opbergrekken. Deze cadeautjes zijn bijvoorbeeld ideaal voor Moederdag of Vaderdag, maar je kan jezelf er natuurlijk ook altijd een plezier mee doen.

Check de reclamefolders

geld besparenGooi de reclamefolders niet meteen weg, maar doe de moeite om er eens door te bladeren. Zo ben je op de hoogte van interessante aanbiedingen. Ook kan je tussen de reclamefolders leuke kortingsbonnen vinden. Denk bijvoorbeeld aan een bonnetje waarmee je op producten 20% korting krijgt op een bepaalde dag. Maak hier zeker gebruik van zodat je kan besparen op cadeaus.

Gebruik online kortingscodes

Ook online kan je veel leuke cadeautjes vinden. Er zijn ontzettend veel winkels die online een heel groot assortiment hebben. Bij deze winkels kan je vaak gebruikmaken van online kortingscodes waarmee je veel korting krijgt op producten. Wanneer je je inschrijft op de nieuwsbrief krijg je vaak al korting op je volgende aankoop. Leuk meegenomen, toch?

Vergelijk de prijzen

Heb je een supertof cadeau gevonden, maar vind je het wat aan de dure kant? Neem de tijd om de prijzen van andere winkels te vergelijken. Misschien vind je het cadeau in een andere winkel wel een stuk goedkoper. Heb je geen zin om alle winkels af te lopen? Lang leve het internet! Met slechts een paar klikken kan je prijzen vergelijken bij elke webshop en zo besparen op je cadeaus.

Shop bij betaalbare winkels

Je kan heel wat geld besparen door te shoppen bij betaalbare winkels zoals Action en Hema. In deze winkels vind je leuke en goedkope spulletjes die je eventueel in een mooi mandje kan steken. Een leuk cadeau hoeft zeker niet altijd een duur cadeau te zijn. Het is immers het gebaar dat telt!

Shop tijdens de Kolossale Kortingsdagen


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.