Leuke en makkelijke kostuums voor Carnaval

OC Carnaval
vanaf € 4,99

Het leukste feestje van het jaar komt er aan: Carnaval! Tijd om een zot kostuum te kopen en door de straten te lopen, dansen en zingen. Als je het goed doet herkent toch niemand je. We kunnen op deze dag even vergeten dat we maandag weer naar het school of het werk moeten en ons concentreren op één ding: ons amuseren.
Daarvoor heb je natuurlijk wel enkele zaken nodig. In dit artikel bespreken we even kort de verschillende richtingen die je kunt uitgaan.  

Hectisch en kleurrijk

Carnaval is niet zoals Halloween. Het hele idee van deze feestdag is dat er geen regels zijn die je moet volgen,  je kunt dus verkleed gaan hoe je zelf wilt. Geen zin om veel geld uit te geven aan een kostuum of gaat je smaak uit naar iets dat je volgende jaren opnieuw kunt gebruiken? Ga dan gewoon voor kleurrijk! Haal je meest gekke en felle kleding uit je kleerkast en leg ze even samen. Past helemaal niks bij elkaar? Perfect, dan ben je helemaal klaar voor de chaotische feestdag dat Carnaval eigenlijk is. Er mist wel nog één iets: een pruik. Je kunt natuurlijk niet met saai muisbruin of asblond haar rondlopen als je hele outfit om kleur draait. Oke, nu ben je er helemaal klaar voor. Geniet ervan, Regenboog!

Simpel maar hilarisch

Beslis je op het laatste nippertje toch naar het lokale carnavalsfeestje te gaan en ben je in paniek omdat je nog geen kostuum hebt? Geen probleem, een masker is vaak meer dan genoeg om mensen aan het lachen te brengen. Je kan er ook alle richtingen mee uit. Zo kan je aan de ene kant je mooiste hemd en das aantrekken en het masker van Trump aanschaffen. Is die uitverkocht? Koop dan gewoon een masker van een varken en mensen zullen het verschil niet merken. Wat ook voor hilarische taferelen kan zorgen is als je je mooiste kleding aantrekt en een masker aantrekt van een dier. Ik wil wedden dat nog niemand een papegaai in een smoking heeft gezien (behalve misschien na enkele drankjes tijdens het carnavalsfeest). 

Volledig in kostuum

Je kan natuurlijk ook volledig los gaan en in een echt personage komen. Een origineel kostuum heb je snel gevonden. Schuim bijvoorbeeld de straten af als één van de personages van La Casa del Papel of als Pickachu. Je hoeft ook helemaal niet je hele maandbudget erdoor te spelen, bij Fun & Feest vind je al snel een hilarisch kostuum voor minder dan €25. Het beste aan een kostuum? Je bent praktisch onherkenbaar! Laat je dus maar eens volledig gaan volgend weekend.

Stel nu jouw kostuum samen


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.