Luxe wijngeschenken laten bezorgen met kerst

wijngeschenk

Bij een origineel cadeau denk je er wellicht niet aan om luxe wijngeschenken te laten bezorgen met kerst. Je kan dit traditionele geschenk echter zo origineel maken als je maar wil!

Er is immers een zeer groot aanbod verschillende wijnen verkrijgbaar waardoor je iemand kan verrassen met een luxe wijngeschenk. Een wijnliefhebber (dat zijn meer mensen dan je denkt!) zal dit geschenk zeker met open armen ontvangen.

Traditie met kerst

Veel mensen vinden het leuk om elkaar een passend geschenk te geven rond de kerstdagen. Hiermee doelen we niet alleen op geschenken onder de kerstboom maar ook op relatiegeschenken, kerstpakketten en cadeaus die naasten elkaar graag aanbieden als ze niet in elkaars gezelschap zijn met de kerstdagen. Als hierbij een kersttraditie wordt gevolgd, past het geven van luxe etenswaren of dranken hier uitstekend bij.

Wijn is altijd een goed cadeau

De gewoonte om luxe etenswaren uit te delen met kerst, stamt uit de negentiende eeuw toen de kerstpakketten in opkomst kwamen. Kerstpakketten werden in die tijd aangeboden als blijk van waardering en als dank aan de arbeiders voor de inzet. Kerst was immers een feestdag waarop de arbeiders vrij kregen om zich bij hun families te voegen. In tegenstelling tot het rijke volk hadden arbeiders zelf niet de financiële middelen om luxe etenswaren en dranken te veroorloven. Om het kerstfeest een extra boost te geven, kregen de arbeiders van hun werkgevers een mand met luxe voedingsmiddelen mee. In de meeste gevallen zat er ook een fles wijn in het kerstpakket. 

Wijngeschenk laten bezorgen

De traditie om elkaar wijn te geven rond de kerstdagen is in stand gebleven. Nog altijd wisselen de flessen wijn veelvuldig van eigenaar rond de kerstperiode. Er heeft echter wel een grote verandering plaatsgevonden rond deze traditie. Je kunt tegenwoordig immers via internet een wijngeschenk laten bezorgen met kerst, een optie die in het verleden uiteraard ondenkbaar was. Een kistje wijn laten bezorgen is bijvoorbeeld een uitstekende optie. Deze organisatie zorgt dat het wijncadeau op het juiste moment bij de geadresseerde (Zowel in Nederland als in andere landen van Europa) wordt geleverd, iets wat niet iedere bezorgdienst rond de kerstperiode kan garanderen. Zoals hoort bij een wijngeschenk wordt het verpakt als mooi cadeau en heb je de mogelijkheid om hier een persoonlijk kaartje (eventueel met bedrijfslogo) bij te voegen.

Luxe wijngeschenken als origineel cadeau

Door de veelzijdige keuzemogelijkheden in wijnen, zijn er talloze mogelijkheden om luxe wijngeschenken als origineel cadeau aan te bieden. Op de website van Charles.nl vind je zeer veel verschillende soorten wijnen van diverse afkomst en met een uiteenlopende prijsstelling. Voor iedere wens en budget is er wel een passende invulling. Veel wijnliefhebbers zullen aangenaam verrast zijn als ze een voor hen onbekende wijn in het geschenk zullen aantreffen. Deze wijn zal met veel interesse worden geproefd gedurende de feestdagen bij het gezellig samenzijn.Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.