Sieraden en sleutelhangers met een persoonlijke touch

Shoppe.nl
Vanaf € 9,50

Hou jij wel van de klassiekere cadeau’s zoals een juweeltje of sleutelhanger? Het is misschien niet het meest originele cadeau, maar je maakt er altijd iemand blij mee. Zéker als het dan nog eens gepersonaliseerd wordt met een foto, naam of boodschap!

Bij Shoppe.nl vind je zilveren en gouden sleutelhangers die je kan personaliseren met een leuke foto. Rijdt je vriend vaak met de auto? Dan kan je bijvoorbeeld een foto van jou of jullie als koppel met de tekst “Rijd veilig. Ik wil je thuis bij mij.” laten maken. Of wil je altijd en overal kunnen pronken met je kinderen, je schattige kleinkind, je kat of hond? Ideeën genoeg!

Heb je liever leer of metaal? Een ronde vorm, hartjes of iets vierkant? De sleutelhangers met foto komen in verschillende vormen en maten, dus er is voor iedereen wat wils.

Geef je liever een juweeltje cadeau? Alles is mogelijk bij Shoppe.nl. Als tijdloos cadeau ben je er zeker van dat je iemand (of jezelf natuurlijk) blij kan maken. Een ketting, armbandje of zelfs een plaatje voor aan een hondenketting? Door een persoonlijke boodschap te graveren, maak je het geschenk extra betekenisvol.

Wil je het extra origineel maken? Dan je zelfs een vingerafdruk laten graveren. Perfect voor je beste vriend(in), lief, zus of broer!

Een sieraad graveren met een betekenisvolle boodschap zorgt voor jarenlang plezier!

Geef extra betekenis aan jouw cadeau


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.