Verras jouw stakeholders met een origineel kadootje!

keycord

Ben je op zoek een origineel kadootje voor uw klanten en zakenrelaties? Doe dit dan met een sleutelhanger of keycord!

Hiermee kun je jouw stakeholders op een leuke manier bedanken voor een fijne samenwerking. Een bijkomend voordeel met dit origineel kadootje is dat je gratis reclame kunt maken voor je eigen onderneming.

Jouw sleutelhangers of keycords zullen namelijk worden gezien door een grote groep mensen. Ook is het mogelijk om jouw cadeautje nóg unieker te maken. Je kan jouw keycords namelijk laten bedrukken en uw sleutelhangers laten borduren.

Hiermee kan je jouw klanten en zakenrelaties op een leuke en creatieve manier nog persoonlijker bedanken. Wil je jouw stakeholders verrassen en een keycord kopen of sleutelhanger borduren? Lees dan snel verder!

Uw cadeautje uitdelen op evenementen?

Een sleutelhanger of keycord kopen en uitdelen op evenementen kan je veel voordelen bieden. Sleutelhangers en keycords zijn namelijk zeer ideaal om te geven als je bijvoorbeeld een evenement organiseert of zelf naar een groot evenement gaat.

Hier kom je vaak in contact met je klanten of andere belanghebbende relevante partijen. Je kan ze hier niet alleen aanspreken en bedanken, maar ook een leuke persoonlijke indruk maken door ze een origineel kadootje te geven. Tegenwoordig wordt een persoonlijke aanpak meer gewaardeerd en hier kan jij dan op een leuke en frisse manier op inspelen.

Maak een leuk gebaar naar jouw relatie

Jouw origineel kadootje mag duur zijn, maar dat hoeft uiteraard niet. Het gaat immers om het gebaar. Wanneer je goedkoop promotiemateriaal nodig hebt om uit de delen aan uw medewerkers, uit te delen op evenementen of cadeau te doen aan relaties, zijn sleutelhangers en keycords de beste oplossing. Dit zijn namelijk kleinigheidjes, die een groot gebaar kunnen maken. Dit is uiteraard waar elk bedrijf naar op zoek is!

Hoe komt u aan sleutelhangers of keycords?

Er zijn veel online webshops beschikbaar die een snelle indicatie kunnen geven wat de sleutelhangers moeten kosten. Deze indicatie kan tevens gratis worden gegeven. Bij een keycord kopen is het slim om hier optimaal gebruik van te maken!

Uw sleutelhanger of keycord laten ontwerpen

Je leest het goed. Het is mogelijk om jouw cadeau nóg unieker te maken. Je kan je sleutelhangers en keycords namelijk laten bedrukken. Tegenwoordig is dit een veelgebruikte optie die wordt aangeboden bij webshops gespecialiseerd in sleutelhangers en keycords. Hiermee kan je jouw eigen ‘touch’ zichtbaar maken en uw doelgroep of stakeholder een origineel kadootje geven.

Het is uiteraard verstandig om hier jouw bedrijfslogo op te plaatsen, maar je kunt hier nog véél meer mee bereiken. Zo kan je deze handige optie benutten om jouw slogan of boodschap op de keycords te laten bedrukken. Hiermee kun je jouw klanten of relaties ‘triggeren’ om bij bepaalde situaties te denken aan jou of jouw bedrijf.

Dit is niet alleen een knap staaltje marketing, je creëert hier op een goedkope en originele manier een sterke Top of Mind Awareness bij jouw klanten en zakenrelaties.

Full colour

Met een full colour sleutelhanger valt jouw cadeau direct op. Deze kan namelijk volledig gepersonaliseerd worden en erg leuk zijn voor een sleutelbos of aan een tas. Veel webshops gespecialiseerd in sleutelhangers bieden de optie om te kiezen uit verschillende soorten haken. Zo kan je kiezen uit een duimhaak, ovale haak, kliphaak of sleutelring. Voldoende keuze om een geweldig cadeau te geven!

Een origineel kadootje bestellen?

Het is tegenwoordig mogelijk om binnen dezelfde dag reactie te krijgen over de prijsindicatie voor jouw sleutelhangers en keycords. Zo kan je snel een persoonlijke berekening maken en bepalen hoeveel cadeautjes je wil bestellen.

Heb je goedkoop promotiemateriaal nodig om uit te delen aan uw medewerkers, uit te delen op evenementen of cadeau te doen aan jouw relaties? Doe dit dan met een eigen ontwerp!

U kunt uw keycords namelijk laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo én een leuke boodschap. Maak hier op een creatieve manier gebruik van en verras uw stakeholders op een ludieke manier.

Geef een gegraveerde sleutelhanger of keycord


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.