Ze bestaan: toffe cadeaus voor het huishouden

50five huishouden
vanaf € 199

Nu we thank god in een meer feministische maatschappij aan het veranderen zijn, is het nogal verkeerd om een strijkplank of stofzuiger voor valentijn of Kerst te geven. Toch zijn huishoudapparaten niet altijd een slecht idee. Er bestaan namelijk heel wat gadgets om het werk wat over te nemen, genaamd ‘slimme huishoudapparaten’. Deze gadgets vind je bij 50five

Wat ervoor zorgt dat wij wat meer kunnen relaxen met een lekker glaasje wijn en een goed boek. Er zijn opties voor binnen en voor buiten, dus het aantal mogelijkheden is eindeloos.

Nooit meer zelf stofzuigen

Als het gaat om taken die het minst plezierig zijn in huis, dan staat stofzuigen hoog op de lijst.  Daarom is de robotstofzuiger misschien wel het leukste cadeau van allemaal. Deze stofzuiger is in te stellen zodat deze op gezette tijden het werk uitvoert. Dit kan je bijvoorbeeld doen wanneer jij op kantoor bent. Tegenwoordig zijn ze ook zo slim dat drempels, hoekjes en obstakels ook geen probleem meer hoeven te vormen. De hele ruimte wordt op een goede manier schoon gezogen door de robot. Dit neemt je dus veel werk uit handen zodat je meer tijd hebt. Nog een pluspunt: de robotstofzuiger is de oorsprong van vele funny cat videos. Gewoon je kat erop zetten en zien wat er gebeurt. Zeker eens proberen!

Het gras kort laten houden

De taak die je kan zien als het stofzuigen voor buiten, is grasmaaien. Ook hier is veel weerstand tegen onder woningeigenaren. Gras is aan de ene kant lekker makkelijk en mooi, maar aan de andere kant vraagt het wel ook het nodige onderhoud. Dit maakt de robotgrasmaaier dus ook een leuk cadeau om te geven. Net zoals de robotstofzuiger is deze gemakkelijk te gebruiken. Stel het apparaat zo in dat het hele veld gelijkmatig gemaaid wordt en ga zelf lekker in de tuin zitten met een drankje. Dat is de ideale manier om zowel je huishoudelijke taken te voltooien, als lekker te genieten van je eigen tuin.

Direct ook laten sproeien

Het leuke van slimme oplossingen is ook dat je ze op elkaar kan laten aansluiten. Zo kan je na het maaien ook direct zorgen dat het gras wat water krijgt om goed sterk te blijven. Daarom is een slimme sproei-installatie ook een leuk cadeau. De juiste hoeveelheid water op het juiste moment zorgt voor een mooi groen veld. Zeker wanneer het gras net gemaaid is. Door alles op elkaar te laten aansluiten blijft de tuin ook altijd optimaal. In huis zijn natuurlijk vergelijkbare oplossingen te bedenken. Dit is juist ook wat een smarthome zo fijn maakt.

Bestel nu je nieuw huishoudsvriendje


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.