Zo geef je een spannend maar passend cadeau

spannend cadeau

Er zijn allerlei gelegenheden om iemand een passend cadeau te geven. Bijvoorbeeld een verjaardag of om je geliefde op een leuke en ondeugende manier te verrassen. Of wat denk je van kerst, waarin samenzijn intieme momenten oplevert. Valentijnsdag is natuurlijk ook een speciale dag net als Sinterklaas een feest is om cadeaus te geven. Of misschien heb je in je vriendenkring wel iemand die aan een spannende verrassing toe is. In elk geval zijn er meerdere geschenken te bedenken voor allerlei gelegenheden. Ontdek hier een aantal ideeën om origineel voor de dag te komen met een spannend maar passend cadeau.

Ondeugend cadeau

Heb je er wel eens aan gedacht om een ondeugend cadeau te geven? Bijvoorbeeld om je vriendin te verrassend met een spannend geschenk. De Satisfyer Pro 2 is een populair speeltje voor vrouwen. Zo is een Fleslight weer een origineel en ondeugend cadeau om aan een vriend te geven. Op het gebied van intieme speeltjes zijn er allerlei unieke geschenken om bijvoorbeeld wat extra spanning in je relatie te brengen. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om aan een erotisch spel te denken of aan sexy lingerie. Een ander idee is om massageolie cadeau te geven om elkaar ontspannend te masseren en te zien wat er daarna van komt. Of koop een set met handboeien om het liefdesleven wat extra spanning mee te geven. De ideeën en mogelijkheden zijn haast eindeloos. Zo is het natuurlijk ook mogelijk om je vriend met een ondeugend cadeau te verwennen. Heb je bijvoorbeeld al eens aan een anaalplug gedacht? Of aan een cockring om het moment van klaarkomen uit te stellen?

Spannend en avontuurlijk

Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke cadeaus die spannend zijn. Wat denk je ervan om een belevenis cadeau te doen? Bijvoorbeeld door iemand met een flyboard les te verrassen. Daarbij stijg je hoog boven het water uit. Een ander spannend en avontuurlijk cadeau is rijden in een Hummer of een dag op een trike rijden. Zo is het ook mogelijk om iemand een parachutesprong cadeau te doen. Er is in dat geval uiteraard sprake van een duosprong. Op het gebied van beleveniscadeaus zijn er allerlei spannende avonturen beschikbaar. Wat dat betreft hangt het type cadeau ook af van de persoonlijkheid van de ontvanger. Misschien is een ballonvaart al spannend genoeg of een middagje rijden in een kart. Het is bij het geven van een spannend en passend cadeau wel belangrijk om daarmee rekening te houden.

Verrassingstrip

Het is ook spannend om een verrassingstrip voor iemand te boeken en samen op avontuur te gaan. Op dat gebied zijn er verschillende opties beschikbaar. Bijvoorbeeld door het voor jezelf ook een verrassing te laten zijn als je een surprise stedentrip boekt. In dat geval krijg je op de luchthaven pas te horen wat de bestemming is. Plan je liever zelf een trip die een verrassing moet zijn? Dat is natuurlijk ook mogelijk, waarbij je een weekend weg boekt naar een huisje in een bos. Of maar een mooi kasteel of luxe hotel.Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.