Amazon Prime: het perfecte cadeau 

amazon prime video gratis
Gratis

Tijdens deze lockdown worden er heel wat verjaardagen achter gesloten deuren gevierd. Des te reden meer om de jarige eens extra te verwennen. Maar wat is het perfecte cadeau om tijdens deze periode te geven? Een uitstap of een etentje is momenteel niet mogelijk. Tickets om naar een pretpark of concert te gaan zijn de komende weken ook geen goed idee.

Je moet dus een cadeau zien te vinden waarmee de jarige zich thuis kan bezighouden. De perfecte bezigheid? Je verliezen in de wereld van series en films natuurlijk, en dat kan met Amazon Prime.

Amazon, waar heb ik dat nog gehoord?

Het gigantische online platform heeft heel wat eigenschappen. Het eerste waar je aan denkt is natuurlijk de online winkel. Van mode en accessoires tot gereedschap voor je auto. Je vindt zowat alles op Amazon. Wat is Amazon Prime dan? Door dat abonnement krijg je toegang tot heel wat voordelen en extra services. Die handtas of dat paar schoenen die je wilt kopen, worden met Amazon Prime gratis en extra snel geleverd.

Series en films

Is de jarige buiten shoppen ook verslaafd aan het kijken van talloze series en films? Dan is Amazon Prime zeker iets voor hem of haar! Amazon Video is de streaming dienst van Amazon. Schaf je amazon Prime aan? Dan kan je dus ook gratis genieten van klassiekers zoals bijvoorbeeld Harry Potter, als nieuwe en spannende series zoals Carnival Row. Geef dus maar een zakje popcorn bij dit cadeau, want een avondje binge watchen in je zetel is gegarandeerd! 

Gaming

Al de series en films uitgekeken en even geen zin meer om online te shoppen? Geen zorgen, alsof Amazon Prime en Amazon Video nog niet genoeg zijn, is er nog Amazon Twitch! Perfect voor de gamers onder ons. Door middel van Amazon Twitch kan je een spel spelen op de computer terwijl je een videogesprek hebt met een andere speler. Zo heb je nog meer het gevoel dat je effectief samen aan het spelen bent. Met Twitch kan je het spel dat jij aan het spelen bent ook uitzenden en zo volgers verzamelen. Of je kan ook zelf naar een spel kijken. 

Snelle toegang tot deals

Met Amazon Prime bespaar je ook heel wat geld! Hoe werkt dat? Als Prime lid heb je vroeger dan andere leden toegang tot de deals van Amazon. Je krijgt namelijk dertig minuten voordien een bericht met de belangrijkste en voordeligste deals. Zo loop je nooit de goede koopjes mis. En jaarlijks is er ook een speciale dag waar enkel de Prime leden toegang hebben tot de nieuwste deals.

Bovendien is er nu een actie waar je de eerste 30 dagen volledig gratis kan genieten van een Amazon Prime abonnement! Wacht niet langer en word nu een Prime lid.

 

Probeer Amazon 30 dagen gratis


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.