Gepersonaliseerde bonbons voor moederdag

Pralines Yoursurprise
€ 17,95

Het nadert stilaan, de dag speciaal voor de sterkste vrouwen. De mama’s. Altijd paraat met de nodige raad, lekker eten en een warme thuis, mama’s zijn de echte superhelden. Zij verdienen dan ook een speciale dag: Moederdag. Die vieren we dit jaar 10 mei. Het begint dus stilaan tijd te worden om een cadeautje te kopen. Alvast een super originele tip: gepersonaliseerde bonbons van YourSurprise.

Wat is een leuker en lekkerder cadeau dan heerlijke chocolade? Gepersonaliseerde chocolade! Dat klopt, je kan nu lekker pralines bestellen met je eigen hoofd op. Je kan kiezen voor een
foto van jullie beide samen, het hele gezin, haar favoriete foto van jou of een hele mooie quote. Elke keer ze een lekker snoepje neemt, krijgt ze er een herinnering bij.

Kortom geef je 15 heerlijke pralines van Callebaut met haarscherp bedrukte foto’s. Ze worden koel aan je deur geleverd met een prachtige cadeaukaart en een luxe verpakkingsdoos.
Bovendien geldt er momenteel nog een fantastische moederdag-korting: van 27/04 tot 03/05 krijg je maar liefst -15% korting op jouw gepersonaliseerde bonbons!

Personaliseer nu je bonbons


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.