Dagje Parijs – 1 Day of Valentine

Origineel Cadeau Parijs
vanaf € 34,95

Morgen is het Valentijn! Cupido komt langs met zijn pijl en boog en zorgt voor duizende verliefde koppeltjes. Heb jij ook een date? Dan is het zeker tijd om een cadeau te kopen. Wij bij Origineel Cadeau hebben hét ultieme cadeau gevonden: een dagje Parijs!

Klinkt misschien wat cliché maar je kan ook zodanig cliché gaan dat het origineel wordt! Koop een boeket rozen en een doos pralines en vertel je Valentijn dan het nieuws dat je haar meeneemt naar The City of Love. Omdat het maar één dagje is hoef je zelfs geen verlof te nemen! 

Je kan dus samen lekker shoppen op de Champs d’Elysee  of slenteren door het romantische Montmartre. Uiteraard kan de Eiffeltoren niet ontbreken want wat straalt meer liefde uit dan een foto van jullie tweetjes voor de romantische lichtgevende toren? Je hoeft ook niet per se op Valentijn zelf te vertrekken, het aanbod is nog het hele jaar geldig!

En last but not least welkom bij dé allerlaatste dag van onze supercoole ‘10 Days of Valentine’- marathon. Tien dagen lang hebben wij jou de meest originele en voordelige Valentijnscadeautjes aangeboden. We hopen dat je leuke geschenken hebt gevonden! Zo niet? Neem dan zeker nog een kijkje op onze site en dan kom je zeker iets leuk tegen!

Vertrek nu naar The City of Love


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.