Gezellig nachtje in een caravan – 2 Days of Valentine

YourSurprise Camping
€ 66 voor 2 personen

Hij komt, hij komt…Die lieve Cupido, want overmorgen is het Valentijn! En jij hebt nog steeds geen cadeau? Ai ai ai. Gelukkig hebben wij bij Origineel Cadeau iets super tof gevonden. Is er iets intiemer dan warm samen in een kleine tent of caravan liggen dat jullie beschermt van de ruwe buitenwereld? Zo’n gezellig nachtje is het perfecte cadeau!

En het is ook nog eens helemaal mogelijk in ons eigen land want in Gent is er nu een indoorcamping. In de grote hangaar staan allerlei originele en gezellige caravans. Via Surprise Factory kun je je dus op een echte roadtrip wanen zonder echte koude te lijden of nat te worden door de regen. Je kunt gewoon gezellig tegen elkaar aan kruipen, jullie diepste geheimen vertellen en terugdenken aan de leuke herinneringen die jullie samen al hebben beleefd. s’Morgens kun je ook genieten van een lekker ontbijtje. 

Zo’n gezellig avondje klinkt helemaal als Valentijn-muziek in de oren, toch? 

En last but not least welkom bij dé voorlaatste dag van onze supercoole ‘10 Days of Valentine’- marathon. Tien dagen lang bieden we jou de meest originele en voordelige Valentijnscadeautjes aan. Kom morgen zeker terug om ons ultieme laatste Valentijnscadeau te ontdekken!

Vertrek nu naar jouw caravan


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.