De beste Black Friday cadeaus om weg te geven tijdens de kerstperiode

black friday

Ken jij Black Friday? Het is een fenomeen die overgewaaid is uit Amerika. Heel veel werknemers maken er een lang weekend van en hebben op zwarte vrijdag een vrije dag. Dat komt goed uit. Als start van de Kerstinkopen geven heel veel winkels namelijk superkortingen.

Sinds 2015 is Black Friday ook bij ons super populair. Dat is natuurlijk heel goed nieuws voor de koopjesjagers onder ons. Elke vierde vrijdag van november kan je kopen aan enorme kortingen. Zowel in de winkelstraten als online zijn mensen op zoek naar de allergrootste korting. Feit is dat je die dag ontzettend veel kan uitsparen. Heel erg interessant als je wil besparen op je eindejaarscadeaus.

Een smartwatch

Voor echte gadgetfans is een smartwatch een must. Het is een horloge met heel wat interactieve functies en touchscreen. Naast het uur aflezen, krijg je ook meldingen wanneer je een e-mail of sms’je krijgt en met een simkaart kan je er ook mee bellen. Sommige smartwatches hebben zelfs een hartslagmonitor. Een smartwatch lijkt goed op een klassiek horloge en is dan ook verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Net zoals een luxueus horloge ziet een smartwatch er goed uit rond je pols. Smartwatches zijn ondertussen uitgegroeid tot een volwaardig accessoire. Bekijk zeker online een smartwatch test om de beste keuze te kunnen maken.

Een Chromebook of een laptop

Een Chromebook of laptop aan iemand cadeau geven? Chromebooks zijn in verhouding goedkoper, maar de prijs is niet de enige keuze die je moet maken. Kies je een 13” of 15” scherm? Hoe groter het scherm, hoe moeilijker de laptop overal mee te nemen is. Moet er zwaarder werk zoals videobewerking op verricht worden? Dan kies je best voor een laptop met een een Intel i5 processor of een i7 processor, zeker wanneer er ook games op moeten kunnen gespeeld worden. Moet er vooral tekstverwerking op gebeuren dan is een Chromebook een topkeuze. Chromebooks zijn licht, hebben een lange batterijduur en starten bliksemsnel op.

Een Instax camera

Een topcadeau voor de fotoliefhebber of beginnende influencer. Wie heeft nu niet graag zijn favoriete foto’s ook op print? Om bijvoorbeeld een heuse Insta-wall te maken op je kamermuur? Met de leuke Instax camera’s print je onmiddellijk via een FujiFilm instant film je foto’s en heb je meteen een tastbare herinnering. Er bestaan verschillende modellen. Kies je de speelse en kleurrijke Instax Mini 9, de retroversie Instax mini 90 of één van de vierkante Instax SQ6 camera’s? Er is voor elke fotoliefhebber wat wils.

Een bluetooth speaker

Het perfecte cadeau voor de muziekliefhebber? Met een bluetooth speaker knal je het geluid door de kamer, in de tuin of overal waar je je speaker plaatst. Er zijn kleine en grotere Bluetooth speakers, met snoer en draadloos op batterij, in verschillende felle kleurtjes of met lichteffecten, waterproof en minder waterproof, Bluetooth speakers die zelfs in je jaszak passen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Hou dus zeker de Black Friday deals in de gaten en scoor het perfecte cadeau om weg te geven tijdens de eindejaarsperiode!Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.