De meest originele kindercadeaus

Kinderen

Of iemand nou jarig is of het is kerst, je wil een kind altijd verrassen. Je wil een cadeau kopen, waar ze echt van staan te kijken. Met andere woorden: jouw cadeau moet origineel zijn en diegene omver blazen. Of het nou om een peuter, kleuter of tiener gaat, kindercadeaus kopen is een hele klus. Ga maar eens iets origineels vinden voor iemand met het budget van nu. Wij hebben wel een aantal opties, waar je inspiratie uit kan halen. Je vindt ze hieronder.

Een teddy rugzak

Kinderen vinden het nog fantastisch om naar school te gaan. Met een rugzak maak je iemand dan ook oprecht blij. Vooral als het er een is, die niemand anders heeft. Laat daarom een teddy rugzak personaliseren met de naam van de jarige. Zo gaan ze super trots naar school met de tas op hun rug. Zo’n cadeau is geschikt voor zowel meisjes als jongens. 

Het is een leuk cadeau voor een verjaardag, maar ook zeker voor kerst of een andere gelegenheid. Grote kans dat ze niet kunnen wachten om weer naar school te gaan en hun vriendjes en vriendinnetje de leuke rugzak te laten zien. Voor ouders is het ook ideaal. Aangezien hun naam erop staat, neem je niet zo snel meer de verkeerde mee naar huis!

Een gepersonaliseerde spaarpot

Je kunt de kinderen niet vroeg genoeg leren om te sparen. Zo leren ze al op een jonge leeftijd hoe ze verantwoord moeten omgaan met geld. En hoe leuk is het om een eigen gepersonaliseerde spaarpot te hebben? Jouw nichtje of neefje is daar maar al te blij mee. Nog leuker is natuurlijk als hij door de gever ook wordt gevuld. Stop er bijvoorbeeld al wat muntgeld in als je de spaarpot geeft. Hun reactie zegt meer dan duizend woorden. Verder kun je bijvoorbeeld afspreken dat je er steeds wat kleingeld in doet, wanneer je op bezoek bent. Ze zullen zich heel rijk voelen en dat tegelijk ook worden!

Een leuk tegeltje

Je kent ze vast wel, van die tegels met een quote erop. Voor wie er al kan lezen is dit een heel leuk cadeau. Deze kunnen ze namelijk als decoratie in hun kinderkamers zetten. Wat je erop zet kan natuurlijk van alles zijn. Misschien wil je iemand via een tegel wel feliciteren met zijn verjaardag. Of wat dacht je van succes wensen op zijn eerste schooldag? Het is best spannend om na de vakantie weer back to school te moeten. Met een tegel, waar succes op staat kun je iemand toch nog even opvrolijken. Dat zorgt er ergens voor dat de spanning doorbroken wordt. 

Een leuk geboortestoeltje

Een ander origineel cadeau is een geboortestoeltje met naam. De naam doet het product niet echt eer aan natuurlijk. Zo’n stoeltje staat namelijk nog wel een jaar of twee in huis, voordat de baby in kwestie erop kan zitten. Toch is het wel een heel leuk cadeau om te geven. Je zou het dus als kraamcadeau kunnen schenken, ook al hebben ze er nog niks aan. Een ander idee is om het cadeau te doen met een verjaardag bijvoorbeeld. Zo’n stoeltje is heel geschikt als er meerdere kinderen zijn in huis. Aangezien de naam erop staat is het heel duidelijk van wie de stoel is. Zo heeft iedereen bijvoorbeeld zijn eigen stoeltje in huis. Daar hoeft dus geen ruzie over te ontstaan. Met zo’n cadeau maak je niet alleen het kind heel blij, maar ook de ouders. Nu nog even nadenken over het ontwerp. Je zou er zelfs foto’s op kunnen laten drukken, mocht daar behoefte aan zijn. Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.