5 gepersonaliseerde cadeaus die je kan geven op je volgend familiefeest

Heerlijke BonBons

Familiefeesten zijn altijd iets om naar uit te kijken, dit omwille van het gezellig samenkomen, het lekker eten en vaak ook veel cadeautjes. Toch is het niet altijd gemakkelijk om het ideaal cadeautje te vinden. Wij geven je enkele leuke tips, zodat jij het perfecte cadeautje kan geven aan je familie!

Waarom personaliseren?

Door cadeaus te personaliseren laat je zien dat je een persoon graag ziet. Dit omdat je nét dat tikkeltje meer moeite doet om er iets speciaals van maken. Wil jij dus aan iemand een geschenk geven dat ze enorm zullen koesteren? Kies dan voor iets gepersonaliseerd!

Lekkernijen

Wie zijn de lekkerbekjes van de familie? Die kan je plezieren met een aantal heerlijke lekkernijen bomvol smaak. Geef bijvoorbeeld verschillende soorten gepersonaliseerde chocolade of snoepjes. Dit met de naam op van de persoon aan wie je het geeft. Denk bijvoorbeeld aan een grote snoepbar met de naam van je oma opgeschreven. Of wil je liever iets geven met een foto? Dan kan je ook een XXL Côte d’Or chocolade bar geven met een leuke foto van jullie twee. Dat belooft een smaakvol familiefeest te worden!

Juwelen

Naast gepersonaliseerde chocolade cadeau geven kan je ook andere geschenken personaliseren. Denk maar aan juwelen bijvoorbeeld. Zo is het een prachtig geschenk als je bijvoorbeeld een armbandje aan je mama geeft met jullie initialen op. We zijn er zeker van dat ze zal smelten! Maar ook bij juwelen kan je zeker foto’s toevoegen. Een mooi kettinkje met een foto van jou en je broer of zus. Weet je al welk juweeltje jij gaat geven?

Kledij

Om origineel uit de hoek te komen kan je ook speciale, gepersonaliseerde kledij geven aan iemand. Je familie zal zeker lachen met dit cadeau! Ooit al eens een onderbroek gegeven met iemand zijn naam op? Binnenkort wel! Je kan zelfs slippers met een foto van jezelf op aan iemand geven. Denk ook aan mutsen, truien, t-shirts, sokken…

De opties zijn eindeloos! Wij zijn alvast benieuwd naar jouw creatieve ideeën.

Keukengerei

Tot slot kan je zelfs gepersonaliseerde spullen geven voor in de keuken. Van leuke tassen thee met een familiefoto, tot bierglazen met je naam op. Misschien zit er wel een keukenprins of prinses in jouw familie? Dan is een gepersonaliseerde pepermolen of snijplank echt wel een tof idee. Onze favoriet is alleszins gepersonaliseerde olijfolie!

Hier ga je naar de site van Côte d’Or


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.