De mooiste herinneringen voor Vaderdag

Fotogeschenk
vanaf €3

Het is weer die tijd van het jaar: we vieren alle papa’s. Of het nu papa’s, plus papa’s, stiefpapa’s, opa’s, allebei je papa’s of zelfs oudere broeren zijn, ze verdienen de allermooiste cadeautjes. Elk jaar een gepast geschenk vinden is moeilijk, maar wij hebben een idee voor dit jaar: je leukste herinneringen op foto laten afdrukken.

Zijn jullie afgelopen zomer samen op reis gegaan en hebben jullie daar grappige foto’s vastgelegd? Misschien heb je wel een nostalgische kinderfoto van je vader? Of  waren jullie dit jaar misschien de sterren van je eigen photoshoot? Het perfect cadeau voor vaderdag is om deze momenten, en vele andere vast te leggen op foto’s!

Je kan bijvoorbeeld een eigen fotoboek maken waarin je je hele leven met je favoriete meneer in de wereld vastlegt. Je kan ook kiezen voor een leuke display. In de winkel vind je heel wat kaders, hangers en rekjes waaraan je je foto kan hangen.  Ben jij een creatieve ziel? Dan kan je gewoon zelf een display in elkaar steken, het is namelijk altijd een tikkeltje sentimenteler als je er zelf moeite en tijd hebt ingestoken. Denk bijvoorbeeld aan een oud geraamte van een kader, hang aan de uiteinden een touwtje, en hang met wasknijpers of paperclips jouw favoriete momenten vast.

Misschien wil je wel eens helemaal losgaan? Dan kan je ook je meest geliefde foto op een gigantische canvas laten printen! Of wat dacht je van een douchegordijn of een dekbed?

Bovendien kan je nu van een fantastische vaderdagskorting genieten!
Laat je je foto’s printen bij Fotogeschenk.be of Uwfotocadeau.be? Dan kan je gebruik maken van volgende kortingen:
Voor -25% korting op 3 of meer foto’s gebruik: FG2020VADERDAG25
Voor -20% korting op 2 foto’s gebruik: FG2020VADERDAG20
Voor -15% korting op 1 foto gebruik: FG2020VADERDAG15

Bestel nu jouw foto's


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.