Dit zijn de beste cadeaus voor Vaderdag

Vaderdag

Je papa is een van de belangrijkste mannen in je leven. Op Vaderdag kan je hem dat laten zien door hem nog eens extra in de bloemetjes te zetten. Maar vind jij het ook zo moeilijk om een cadeau te zoeken voor jouw vader? Put dan inspiratie uit onderstaande suggestielijst met de leukste cadeaus. Weg stress! 

Groene vingers

De meeste papa’s houden er wel van om af en toe in de tuin te werken. Van een prachtig groen gazon worden ze gelukkig. Om je gazon zo prachtig groen te krijgen, moet je voor de juiste bodemomstandigheden zorgen. Het beste cadeau dat je je papa in dat geval kan geven, is een middeltje om je bodem te optimaliseren. Met de juiste hoeveelheid kalk kan je wonderen verrichten. Je brengt die het beste in het voor- of najaar aan. 

Moestuinieren 

Wil je papa liever geen strak gazon, maar net een weelderige tuin met veel kruiden én een moestuin? Dan kan je hem het boek “In de Moestuin” van Wim Lybaert schenken. Daar vindt hij stap voor stap welk gewas hij waar en wanneer moet planten. En niet onbelangrijk, hoe je die moet verzorgen zodat je er uiteindelijk ook echt van kan eten!  

BBQ 

En dat brengt ons naar de volgende suggestie. Doe je papa een superhandige BBQ cadeau. Heeft hij dat al? Dan kan je hem ongetwijfeld plezieren met leuke accessoires zoals een BBQ-schort, een prachtige BBQ-set met tangen of een boek met de lekkerste BBQ-recepten. En het voordeel voor jou is dat je sowieso eens zal kunnen meegenieten van zijn kookkunsten. 

Aperitieven 

Wie aan barbecueën denkt, denkt aan aperitieven. Niets zaliger dan genieten van het voorjaarszonnetje met een lekkere aperol spritz, een goede gin tonic of een lekkere witte wijn. Weet jij wat de lievelingsaperitief van je papa is? Geef hem een lekkere fles cadeau. Zit je nog niet aan je budget? Dan maak je hem ongetwijfeld heel blij met een setje bijpassende glazen. Santé! 

Dierenvriend

Houdt je papa van een beetje leven in de tuin en is hij een echte dierenvriend? Dan kan je hem een kippenhok cadeau doen. Dat is pas een origineel cadeau! Als je kippen houdt, is het namelijk belangrijk dat ze een veilige plek hebben waar ze kunnen schuilen voor roofdieren zoals vossen en katten. En een groot voordeel: kippen liggen bijna elke dag verse eieren. Hoe leuk is dat!?

Lees hier het hele artikel


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.