Duurzame cadeaus voor een housewarming

housewarming

Binnenkort een housewarming? Bij mensen die het beste voor hebben met onze planeet? Zorg dan ook dat je met een leuk, duurzaam cadeau aan komt zetten. Wat zijn leuke ideeen voor een duurzaam cadeau voor op een housewarming? Wij geven je wat leuke tips.

LED!
Alles met LED is duurzaam. Dat kan een schemerlampje zijn, een sfeervolle lichtslang, een mooie lichtbron zoals een LED filamentslamp, etcetera. LED is hét symbool voor energiezuinigheid en naast mooi en leuk is dit ook nog eens een erg functioneel housewarmingcadeautje. Kijk eens hier voor wat inspiratie!

Doppers
Water uit de kraan is natuurlijk veel oedkoper dan water uit plastic flesjes van de supermarkt. Maar daarnaast zijn die plastic flesjes ook nog eens veel minder milieuvriendelijk. Wie dus echt het beste voor heeft met onze aardbol, koopt een Dopper. De visie van Dopper is dat wanneer je altijd drinkt uit je Dopper, je aanzienlijk minder plastic verbruikt. En daar hebben ze gelijk ik. Bedenkt maar eens hoeveel plastic flesjes drinken je jaarlijks weggooit. Een Dopper dus, altijd een leuk idee!

Snuggy
Zeker voor de dames is dit een hele leuke, welkome tip: een snuggy! Dit is zo’n plaid met mouwen, waar je heerlijk in kan wegkruipen op de bank. Heerlijk voor de komende herfst- en wintermaanden. Een heerlijk, knus, winters’ cadeau voor bankhangliefhebbers. Een absolute aanrader ook als “eco-friendly” cadeau. Immers hoef je met je snuggy veel minder warm te stoken in huis.

Bloempotje ecologisch
Bloempotten en plantenbakken zijn een leuke gift voor liefhebbers van duurzaamheid. Die zijn immers graag omgeven met groen in huis. Een plantenbak of bloembak van het merk elho is dan een leuk cadeautje, want die zijn ‘gemaakt met liefde voor de natuur’. Elho produceert namelijk alleen producten die gemaakt zijn van duurzaam kunststof. Leuk, mooi, hip en dus ook nog eens heel erg duurzaam!

Schenk een duurzaam cadeau


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.