5 coole cadeaus voor mannen met baarden

Is de man in jouw leven ook zo’n ruwe bolster of blanke pit? Een stoere brok testosteron die overdag wel raad weet met zijn gereedschapskist, maar wiens mals bierbuikje ‘s avonds dienst doet als slaapkussen? Hij zal het waarschijnlijk niet toegeven, maar hij wordt ongetwijfeld ook graag eens door jou in de watten gelegd. Daarom zocht Origineel Cadeau vijf geschenken uit die inspelen op de behoeftes van iedere alphaman.

1. Gepersonaliseerde fles sterkedrank

 

Zakt jouw partner of stoere papa na een werkdag ook graag onderuit in de zetel met een goed glas wijn, gin, rum of wodka? Doe hem dan plezier met een gepersonaliseerde fles sterkedrank die je kan bestellen via de online webshop van Make Your Own Spirit. Je ontwerpt zelf het label en kiest een bijhorende drank naar keuze. Je hoeft maar enkele keren met de ogen te knipperen of je pakket wordt al aan huis geleverd! Is hij daarentegen een enorme fan van Peaky Blinders? Voor € 49,95 haal je nu een gepersonaliseerd Peaky Blinders rum-pakket in huis. Dit rum-pakket bestaat uit een lekkere fullsize fles black spiced rum inclusief gegraveerd glas. Je ontvangt dit cadeau steeds in een luxe houten kist.  Om het glas te personaliseren voeg je de naam of tekst toe aan de unieke designs.

 

2. Baardverzorgingsset 

 

Niets zo stoer bij een man als een imposante lange baard. Daarom zit de verkoop van baardverzorgingssets momenteel in de lift. Voor nog geen € 35 haal je een deluxe pakket in huis inclusief houten baardkam, moustache wax, styling cream en baard olie. Prijzen voor doorsnee pakketten variëren tussen de € 15 en € 25. Deze standaard sets bevatten vaak een baardkam en borstel. 

 

3. Doe-het-zelf materialen 

 

Is hij ook een echte klusjesman die je altijd moet gaan zoeken op zolder of op het dak? Verras hem dan met het nieuwe assortiment bouwstoffen van Gamma. Van plafondverf en gyproc gipsplaten tot cement, de keuzemogelijkheden bij Gamma zijn oneindig. Het beste aan dit cadeau? Jij hoeft zelf de handen niet uit de mouwen te steken! Een prima investering voor jezelf dus. 

 

4. Mannenbox 

 

Al gehoord van het concept mannenboxen? Dit zijn unieke verrassingspakketten met thematische producten die gemaakt zijn op maat van iedere man. Kies je voor een ‘filmpakket’ met bier, popcorn en een gratis filmvoucher? Of toch maar voor het ‘bierbrouwpakket’ of ‘anti-katerpakket’? Je leest het goed, je kan het zo zot niet bedenken of het bestaat. 

 

5. Barbecue accessoires 

 

Grillen wordt niet voor niets een echte mannenactiviteit genoemd. Is hij ook vaak achter de barbecue terug te vinden? En is slow-cooking helemaal zijn ding? Dan kan je hem verblijden met een unieke set barbecue accessoires. Van briketten en aanmaakblokjes tot driezijdige schoonmaakborstels en speciale barbecuewanten, je kan het zo gek niet bedenken of je vindt het terug in de online catalogus van Gamma. 

 

Ontdek hier alvast alles wat je nodig hebt


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.