Een goedkope iPhone als cadeau voor jezelf

Refurbished iPhone als Origineel Cadeau

Een iPhone hoeft niet duur te zijn als je kiest voor een refurbished iPhone. Een refurbished product is namelijk goedkoper dan een nieuwe iPhone in de winkel. Wij vertellen je graag hoe je jezelf of een ander kan verwennen met een voordelige iPhone en dat voor een goede deal!

Wat is een refurbished iPhone

Een refurbished iPhone is een gerenoveerde iPhone die opgeknapt is en weer verkoopklaar is. Deze producten zijn vaak afkomstig uit het bedrijfsleven of restvoorraden. Bij het renoveren van de iPhone worden eventuele onderdelen vervangen of gerepareerd. Een refurbished iPhone kun je vergelijken met een nieuwe iPhone in de winkel. Beide zijn 100% functioneel. Alleen is een refurbished iPhone vele malen goedkoper. Kies je voor een refurbished versie dan kun je tientallen tot honderden euro’s besparen. Ben je op zoek naar een iPhone met een hoogwaardige OLED-display, 5G connectie, snelle processor en is het voor jou niet belangrijk om de nieuwste iPhone te bemachtigen? Dan is de iPhone 12 ideaal voor jou. De iPhone 12 heeft een krachtige A14 Bionic chip, ondersteuning voor 5G netwerken en is toekomstbestendig. Een ideale smartphone om jaren lang van te genieten.

Welke iPhone 12 moet ik kiezen?

De iPhone 12 reeks bestaat uit de iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max. De iPhone 12, iPhone 12 mini en iPhone 12 Pro modellen beschikken over een A14 Bionic chip met een geïntegreerde 6-Core CPU in de chip. De iPhone 12 Pro Max beschikt over een eigen geoptimaliseerde 6-Core CPU met verbeterde prestaties ten opzichte van de andere iPhone 12 modellen. Dit betekent dat de iPhone 12 Pro Max nog krachtiger is en betere prestaties levert bij veeleisende taken. Het basismodel, de iPhone 12, heeft een 6,1 inch Super Retina XDR display. De iPhone 12 mini is een compactere versie en heeft een 5,4 inch Super Retina XDR display. Vind je het juist handig om te werken met een groot beeldscherm dan is het handig om te kijken naar een iPhone 12 Pro of een iPhone 12 Pro Max. De iPhone 12 Pro heeft een 6,1 inch Super Retina XDR display en de iPhone 12 Pro Max heeft een 6,7 inch Super Retina XDR display. Beide modellen beschikken over drie camera’s en creëren prachtige foto’s. Kies jouw favoriet en geniet van de geweldige werking van de iPhone 12 reeks.

Een iPhone online kopen

Een iPhone online kopen hoeft niet moeilijk te zijn. Wil je een goede deal scoren dan kies je voor een refurbished versie. Zoek een officiële refurbished webshop op die gespecialiseerd is in elektronische producten. Refurbished.be biedt diverse Apple producten aan, zoals iPhones, iPads en MacBooks. Alle elektronische producten worden op minimaal 50 punten grondig gecontroleerd, voordat ze weer opnieuw worden aangeboden. Daarnaast krijg je altijd 3 jaar garantie op je aankoop en kun je profiteren van gratis verzending. Ook kun je altijd terecht bij de klantenservice voor al je vragen. Een refurbished iPhone is dus betrouwbaar en goedkoop. Ideaal om het jezelf als cadeau te geven of een ander.

Lees hier het hele artikel


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.