Een Moederdag cadeau voor elke soort mama

Moederdag

Moederdag komt steeds dichterbij, dat wilt dus ook zeggen dat er voor cadeautjes moet worden gekeken. Totaal geen idee welk cadeau je moet kopen voor je mama? Geen zorgen wij hebben voor elke soort moeder een nuttig, origineel en super tof cadeautje gevonden. Waar je mama ook van houdt, wij vinden sowieso een perfect geschenk.

De sportieve mama

Is jouw mama iemand die al bij zonsopgang de beentjes aan het strekken is? Of misschien ze wel meerdere keren per week te vinden in de fitness. Dan is het niet moeilijk om een cadeautje te vinden voor haar. Jammer genoeg zit een uitje naar een zwembad of fitness er momenteel niet in. Wat kan je haar wel geven? Een oplaasbare boksbal! Dat is niet enkel handig tijdens deze quarantaine, het maakt je mama’s lichaam ook een pak strakker, en als jullie weer eens je kamer vergeten op te ruimen dan kan ze daar haar frustraties op afreageren.

De ecologische mama

Zit je mama in met het milieu? Dan baart de vervuiling van de oceaan haar vast zorgen. Je cadeautje kan daar een handje bij helpen. Bij 2 Lagoon verkopen ze tal van ecologische drinkflessen en brooddozen. Die kan je mama meenemen naar haar werk, naar de fitness of op uitstap. De flessen worden gemaakt van herbruikbare materialen en een deel van de winst gaat naar WWF.  Meer dan genoeg redenen om zo’n ecologische fles aan te kopen dus.

De creatieve mama

Is tekenen en schilderen één van de grootste bezigheden van je mama? Geef dan een nieuwe manier om haar creativiteit los te laten. Koop krijtbehang, zo kan ze elke dag een nieuw kunstwerk maken op de muur. Tijdens Kerst kan ze er zelf een prachtige kerstboom op tekenen. Het is niet enkel een tof cadeau voor je mama, het geeft ook nog eens een moderne touch aan je woning.

De culinaire mama

Er is niks heerlijker dan beneden komen en de lekkere maaltijd ruiken dat je mama aan het klaarmaken is. Daarom zijn culinaire mama’s één van de beste mama’s ooit! Je kan haar natuurlijk een nieuwe schaal of een speciaal glas cadeau doen, maar daar is ze niet echt iets mee. Het is daarom een beter idee om iets nuttig te geven, iets waardoor haar tijd in de keuken nog makkelijker wordt en ze nieuwe dingen kan proberen. Denk bijvoorbeeld aan een automatische saus roerder, daarmee heeft ze alvast één pan minder om zich zorgen over te maken. 

De muzikale mama

Is jouw mama een echte Mozart of Beethoven? Of misschien houdt ze stiekem meer van The Spice Girls of Metallica? Hoe dan ook is muziek altijd aanwezig bij jullie in huis. Met de Bluetooth waterproof speaker kan je dat wel heel serieus nemen, want hiermee kan je zelf muziek spelen in je douche. Een feestje gegarandeerd!

De lees gierige mama

Is je mama een stiller type dat vaak met haar neus in de boeken zit. Bekijk dan eens de bestsellers op Bookspot. Je geeft haar niet enkel een cadeau, maar ook een manier om even te ontsnappen aan haar dagelijkse wereld. Of het nu romantiek, avontuur of fantasie is, je doet er je mama sowieso een plezier mee! Niet zeker welke boeken ze graag leest? Koop dan een bon, dan kan ze zelf kiezen welk boek ze krijgt. 

De avontuurlijke mama

Is jouw mama een echte avonturier? Is ze altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en reizen? Dan is dit bucketlist boek iets voor haar! Speciaal gemaakt voor mama’s en boordevol nieuwe avonturen. Met dit cadeau geef je je mama fantastische herinneringen cadeau!

Vind jouw originele Moederdagcadeau


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.