Geef een cadeau dat er echt toe doet

Fleece Deken

 

Als het gemakkelijk zou zijn om het perfecte cadeau te vinden, zou je je vast niet op deze website bevinden. Elk jaar wordt het steeds moeilijker om het cadeau van het vorige jaar te overtreffen en origineel te blijven. Zeker middenin een pandemie is het niet simpel om een cadeau te vinden dat er echt toe doet. Wij geven jou de tips om een waardevol cadeau te schenken in deze gekke tijden.

Een knus cadeau

Of het nu als romantisch gebaar of een vriendschappelijke knipoog bedoeld is, soms is er niets zo leuk als een gezellige avond thuis te blijven. Samen koken, snacks klaarmaken en de avond in de zetel doorbrengen met jullie favoriete film. Hoewel een etentje dat je zelf klaarmaakt al een fantastisch cadeau op zich is, kan je dit overtreffen met een nog persoonlijkere toets. Bij BesteCanvas.be kan je namelijk je eigen fleece dekentje personaliseren.

Fleece Dekentje

Of je nu een foto van jullie twee erop zet of een leuke herinnering, dit mooie gebaar (en het dekentje natuurlijk) houden jullie warm. Wij mochten het zelf uittesten en de resultaten zijn uitzonderlijk. Waar je een mooie prijs betaalt, moet je vaak inboeten op de kwaliteit. Bij BesteCanvas is dit gelukkig niet het geval. Met een simpele iPhone foto, die werd uitvergroot voor een dekentje van 100 x 150 cm, was het resultaat al verbluffend. De kwaliteit en de afwerking van het dekentje zelf is ook subliem. Lekker zacht en heerlijk warm, ook voor de frisse zomeravonden in de tuin!

 

Een cadeau dat leven in huis brengt

Een heel gemakkelijke manier om gezelligheid in huis te brengen is met wat groen. Een simpele plant brengt niet alleen contrast en letterlijk leven in een interieur, maar heeft ook heel wat gezondheidsvoordelen. Planten filteren en bevochtigen namelijk de lucht, waardoor je minder snel ziek wordt. Er zijn ook heel wat planten die bijdragen tot een betere nachtrust. Niet alleen door de zuurstof maar ook door heel wat aromatische eigenschappen (bijvoorbeeld lavendel). Weet je niet zeker of de ontvanger van je cadeau groene vingers heeft?

Frames aan de Muur

Dan kies je best voor een plant die niet al te veel verzorging nodig heeft. Zo heb je bijvoorbeeld de graslelie, een aloë vera, Philodendron en nog heel wat andere planten die wat verwaarlozing kunnen doorstaan. Zo maak je toch al meer kans om je cadeau nog eens te zien bij een volgende afspraak.

 

Een herinnering aan de muur

Ben je helemaal van fan van het gepersonaliseerde cadeau, maar wil je je geschenk toch op een iets prominentere plek dan een dekentje op de zetel? Kies dan voor een foto op canvas. Bij BesteCanvas kan je niet alleen het formaat, maar ook de dikte en de randafwerking kiezen. Ben je dus niet helemaal gek van een canvas waarbij de afbeelding verder over de randen loopt, kan je dit laten afwerken met een gekleurde rand. Of wil je meteen voor een premium afwerking gaan, dan kan je je canvas ook meteen laten inlijsten. 

Moderne Frames

Wil jij graag je eigen cadeau personaliseren met BesteCanvas? Gebruik dan zeker onze kortingscode ORIGINEELCADEAU bij het afrekenen voor 15% korting op je bestelling.

BesteCanvas.be


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.