Kerstpakketten die echt bij mannen passen

kerstpakket mannen

Het ideale kerstpakket samenstellen is niet altijd gemakkelijk, zeker niet als je een cadeautje voor het mannelijke geslacht moet kopen. Ben je inspiratieloos? We geven je tien tips waar je je broer, papa, opa of beste vriend gelukkig mee zal maken!

 1. Een bierpakket
  Is er iets dat de doorsnee Belgische man liever heeft als onze eigen kwaliteitsbiertjes? Stel een pakketje samen van speciale biertjes. Hier zal hij zeker van kunnen genieten.
 2. Heerlijke parfum
  Ook mannen houden van parfum. Snuffel eens in de kast en ontdek wat voor soort parfum je man, broer, papa graag heeft. Koop iets soortgelijk, maar wel een die hij nog niet heeft. Zo blijft jouw cadeau uniek.
 3. Een gepersonaliseerd geschenk
  Heb je een leuke quote die jouw lieveling typeert, of een leuke foto samen? Dan is het een tof idee om dit te laten bedrukken op een T-shirt. Probeer er wat humor in te steken, dat zal hij zeker appreciëren. Een T-shirt is een leuk, veelvoorkomend idee maar je kan gerust ook een mok, bord, glas, kussen… laten bedrukken met je favoriete opschrift of foto. Waar je het ook op laat bedrukken, belangrijk is dat het niet in de kast blijft liggen.
 4. De belevenisbon op maar
  Welke man houdt er nu niet van sport en avontuur? Verras iemand met een belevenisbon voor sport of avontuur. Zo heeft de gelukkige vaak de keuze uit verschillende activiteiten zoals bungeejumpen, rijden in een Porsche, quadrijden en nog veel meer.
 5. Drone en bijhorende accessoires
  Dit is misschien wel het meest aantrekkelijke kerstpakket voor heren, maar ook een van de duurste. Veel mannen zijn geïnteresseerd in technische snufjes en het ontdekken van de wereld. Een drone is de ideale combinatie van de twee. Samen maken jullie de mooiste filmpjes. Zorg er natuurlijk wel voor dat je niet per ongeluk een kijkje gaat nemen bij de buren.
 6. Een grote hangmat
  Dit cadeautje zal bij iedereen goed van pas komen, voor iedereen. Je kan het meenemen op reis of er rustig gebruik van maken tussen de bomen van je eigen tuin. Wie houdt hier nu niet van? Relaxen gegarandeerd!
 7. Whisky set
  Een flesje whiskey komt altijd van pas. Je kan er zelf van genieten of je vrienden een glaasje aanbieden. Als leuke extra bij dit cadeau kan je eventueel stenen ijsblokjes kopen. Die kan je altijd terug in de diepvries leggen voor de beste whisky ervaring.
 8. Rugzak met zonnepaneel
  Ja, dat lees je goed! Tegenwoordig heb je rugzakken met een ingebouwde powerbank die werkt op zonne-energie. Voor een platte batterij van je gsm, koplamp of wat dan ook zal je geen bang meer moeten hebben. Super handig als je een lange wandeling of fietstocht gaat maken.
 9. Ga voor originele gadgets
  Er zijn tal van websites die leuke en vooral originele gadgets aanbieden. Hier zal je zeker iets vinden dat aansluit bij zijn interesses. Bovendien zal de prijs altijd tussen de 10 en 40 euro liggen, ideaal dus als kerstcadeau!
Lees alle tips


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.