Het ideale cadeau voor jouw zoon: kunstgras

Kunstgras

Ja, dat klopt. Nu we zeker nog enkele weken moeten binnen moeten blijven, zit er niks anders op: we moeten de buitenwereld naar ons brengen. Om te kunnen ravotten en buitenspelen hebben we niet per se een bos of een veld nodig. Enkel een klein stukje groen kan al een wereld van verschil maken.
Het is niet enkel een leuk cadeau om te geven tijdens deze quarantainetijd, ook elke andere dag is een stuk kunstgras een super tof cadeau. Voor wie? Wij geven je alvast enkele tips! 

Voor de kleine voetballer

Heb jij een kleine Messi of Ronaldo thuis rondrennen? Die loopt thuis waarschijnlijk de muren op tijdens deze quarantaine. Het is ook niet vanzelfsprekend dat elk huis een grote groene tuin heeft, dus moet je creatief te werk gaan. Met een groen stuk kunstgras voor voetbal kom je al een heel eind verder. Je zoon of dochter kan er volledig op los gaan en zich in een echt stadium wanen. Je kan ook lekker origineel te werk gaan en een stuk kunstgras in het rood, blauw, wit of andere kleuren kopen. 

Voor onze favoriete viervoeter

Ook je huisdier is een grote fan van de natuur. Heb je geen grote tuin met veel gras of een dichtbij gelegen bos? Dan zijn enkele stukken kunstgras al een leuke verrassing voor je trouwe hond. Leg het in een zonnig hoekje van je tuin, leg er een speeltje bij en een bakje water en je vindt er je hond binnen de kortste keren languit aan het genieten van de zon. 

Voor de creatieve kleuter

Heb je enkele kleintjes rondlopen die maar al te graag eens de kleurstiften bovenhalen en zich volledig laten gaan op je prachtig parket? Of wordt er wel al eens verf gemorst op de je proper tapijt? Dat is natuurlijk niet altijd prettig, maar er is een oplossing voor. Een tof stukje kunstgras in de speelkamer van je kinderen bespaart je heel wat kuiswerk. Het is ook een kleurrijke en moderne manier om de speelkamer of slaapkamer van je kleuters op te frissen.

Voor de interieur designer

Even een volledige andere weg op gaan? Geef dit origineel stuk kunstgras dan aan iemand die net verhuisd is of van plan is een eigen plekje te kopen. Kunstgras kan je heel erg modern en modieus verwerken in je woning. Denk bijvoorbeeld aan een tafelblad van gras, onderleggers van gras of een volledige muur van gras. Het is niet enkel kleurrijk en hedendaags, het fleurt je woning ook echt op en geeft je snel het gevoel dat je buiten zit. 

Extra tip: ook als deel van je verpakking kan kunstgras echt leuk zijn. De lente is volop bezig en de zomer komt eraan, kunstgras verwerken in je verpakking geeft een zomerse toets aan je cadeau. Een leuke tip voor communie cadeautjes dus! 

 Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.