Erotieke speeltjes: het beste cadeau voor jou en je geliefde

Intieme Speeltjes

Tijdens deze quarantaine kan het soms wat eenzaam zijn. Voor de getrouwde koppels is dat geen probleem, die wonen gelukkig samen en moeten elkaar dus niet missen. Jongere koppels kunnen het wel wat moeilijker hebben, door de huidige maatregelen kunnen zij elkaar niet zien en al zeker niet aanraken. Buiten het emotioneel gemis zorgt dat er natuurlijk ook voor dat het erotiek gedeelte van de relatie op een laag putje zit. Daar kunnen wij iets aan doen, want wat is leuker dan je seksleven opfrissen dan seksspeeltjes.

Wij sommen de leukste voor je op! 

Voor haar: Orale stimulator

Een orale stimulator kan uit veel vormen en kleuren bestaan. Het idee erachter is dat er een soort rol met plastieken rondjes steeds ronddraait. Zo doet het de bewegingen van de tong na die de vrouw normaal bevredigt. Je kan zelf de intensiteit instellen door te kiezen hoe snel het rondje draait. Dit speeltje is de ideale manier voor vrouwen om zelf voor hun plezier te zorgen. Zo heb je zeker niet het gevoel eenzaam te zijn tijdens deze lockdown.

Voor hem: Een penis ring

Mannen hebben zeker ook nood aan een intiem momentje. Alhoewel een vibrator of dildo bij de meeste mannen niet meteen in hun nachtkastje ligt, zijn er wel andere mogelijkheden om hun bedplezier nog een tikkeltje pikanter te maken. Dat kan namelijk gebeuren aan de hand van een penis ring. De ring gaat rond de lengte van de man en zorgt ervoor dat de erectie langer blijft duren en steviger is. Het maakt de penis ook een stuk groter, hierdoor heeft de partner niet enkel meer maar ook langer plezier, want met de ring duurt het langer voor je een orgasme krijgt. 

Voor haar: vibrerende lippenstift

Heb je net zoals elke andere vrouw soms wat erotische verlossing nodig maar ben je geen fan van de overduidelijke grote en kleurrijke dildo’s? Het kan ook een heel stuk subtieler, denk bijvoorbeeld aan een vibrator in de vorm van lipstick. Het doet zijn werk, maar valt toch niet op in je handtas of op je nachtkastje. Zo voorkom je meteen ook akward situaties waar een familielid je vibrator of dildo aantreft.

Voor hem: een kunstvagina

Geen idee wat we hiermee bedoelen? Een kunstvagina is het vrouwelijk geslachtsdeel gemaakt in kunststof. Het is de bedoeling dat de man hierin zijn penis steekt en zich bevredigt door de kunstvagina op en neer te duwen. Alsof dat nog niet gek genoeg is kan je ook een specifieke kunstvagina bestellen. Heb je een favoriete pornoster? Dan lijkt het volgende keer wel alsof je er in het echte leven bij bent. Er bestaan ook pakketten waarmee je zelf een kunstvagina kan maken, zo zijn jij en je vriendin toch een beetje samen tijdens deze corona-crisis. 

Koop nu jouw speeltje


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.