Magisch en origineel: geef een ster cadeau!

ster cadeau
Vanaf € 24

Vind jij het moeilijk om wat speciaals te verzinnen voor Valentijnsdag om je lief te verrassen of om weer een origineel geschenk te bedenken voor je beste vriendin of je lieve moeder te plezieren op Moederdag? Gelukkig hoef je dat allemaal niet meer alleen te bedenken en ben je hier aan het juiste adres voor een magisch mooi cadeau.

Wist je namelijk dat je ook een ster cadeau kan geven? Met een OSR Cadeaupakket kun je nu een bijzondere datum of speciale verjaardag tussen de sterren vast leggen. Dat gun je toch iedereen!

Hoe werkt het precies? Je kunt kiezen uit drie verschillende cadeauopties. Je kunt kiezen voor de Online Star Gift waarbij je de documenten van de te benoemen ster kunt downloaden via je klantenaccount of direct per mail kan sturen naar de gelukkige ontvanger. Bij het OSR Cadeaupakket worden de documenten op luxe papier geprint en met de post verstuurd. Of kies ervoor om een OSR Cadeaukaart te geven zodat de ontvanger een OSR Cadeaupakket kan bestellen. Bij deze toffe cadeaus krijg je gratis toegang tot de unieke visualisatie apps waarbij je in 3D de benoemde ster met alle informatie hierover kunt vinden, een speciale sterrenpagina over de benoemde ster en de OSR Star Finder app waarbij je kunt navigeren naar je eigen ster. Heb je ooit wel eens zo’n origineel cadeau gekregen of gegeven? Het kan nu werkelijkheid worden!

Het meest bijzondere aan een ster cadeau geven is dat je het heel persoonlijk kunt maken. De speciale sterrenpagina kan aangepast worden met foto’s, video’s en een persoonlijke boodschap. Daarnaast kunt je zien welke sterrenbeelden het best te zien zijn van jouw locatie, of die van de gelukkige ontvanger, en kun je bepalen in welk sterrenbeeld je een ster wilt benoemen. Uiteraard kan je ook kiezen welke naam je aan de ster geeft. 

Heb jij al iemand in gedachte die je op deze magische wijze wilt verrassen? Je partner, je beste vriendin of misschien wel je favoriete familielid zal zich ongetwijfeld vereerd voelen dat jij hen zo speciaal vindt dat je een ster naar ze wilt vernoemen. Bijkomend voordeel is dat je niet bang hoeft te zijn dat iemand hetzelfde geschenk als jij zal geven. Zo origineel is Online Star Register!

Enthousiast geworden? Geef dan nu een ster cadeau!  Het enige wat jij hoeft te doen is te bedenken wie je gaat verrassen met dit persoonlijke, out of the box en vooral ook magische cadeau. Gegarandeerd dat niemand je zal overtreffen met dit verjaardagscadeau! Waar wacht je nog op? 

Geef een echte ster cadeau!


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.