Make-up als cadeau: een goed idee?

Blisso
Vanaf € 5,99

Soms is het best lastig om een cadeau te zoeken voor een vrouw. Vaak hebben ze al veel en zijn ze kieskeurig. Maar wat is nu leuk om aan een dame cadeau te geven? Wij leggen je uit waarom make-up een leuk cadeau is. Een beauty cadeau kan namelijk nooit fout zijn!

Je kunt make-up op meerdere soorten manieren geven. Je kunt het zowel los samenstellen, als in een beautyset. Als je ervoor kiest om zelf wat spulletjes uit te kiezen, dan kan je zelf een leuk pakketje maken. Maar wat moet er nu wel en niet in dit pakketje zitten? Wij geven je wat tips.

Oogschaduw

Wat is haar lievelingskleur? Denk hier aan als je oogschaduw koopt. Ook nude tinten zijn altijd goed. Als je twijfelt kun je beter voor de veilige optie gaan en een rustige tint pakken. Weet jij zeker dat zij gek is op blauw? Koop dan gewoon blauwe oogschaduw!

Lippenstift

De meeste mensen doen natuurlijk geen blauwe lippenstift op, maar je kent haar waarschijnlijk al een tijdje en hebt haar misschien wel andere kleuren zien dragen. Denk maar aan roze, rood of nude. Rood is in principe altijd goed en vindt iedereen mooi. Als je het lastig vindt een goede kleur rood te kiezen, ga dan altijd voor de basiskleur rood of kersenrood. Tip: vergeet niet dat de winkelmedewerkster je altijd graag zal helpen!

Foundation

Ook zijn er producten die je beter niet kan kopen en foundation is er hier één van. De kleur van de foundation moet namelijk precies op iemand zijn huidskleur passen en vaak is dit erg lastig als diegene er niet zelf bij is.

Je kunt er ook voor kiezen om een complete beautyset kopen die vooraf al is samengesteld. Je hoeft dan zelf niet elke afdeling af te lopen om te kijken naar losse producten. Ook is de waarde van de producten in deze sets in totaal vaak hoger. Het allerleukste aan deze sets is dat ze goed betaalbaar zijn en dus ook makkelijk om te geven!

Geef een beauty geschenk cadeau


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.