Personaliseerbare Buckelist – 4 Days of Valentine

YourSurprise Bucketlist
€ 19,95

Zijn jullie bestemd om de rest van jullie leven samen door te brengen en samen op avontuur te gaan? Dan heb wij het perfecte Valentijnscadeautje voor jou! YourSurprise heeft een personaliseerbaar Bucketlist boekje in de aanbieding. 

Op het leuke boekje kunnen jullie foto’s van jullie tweetjes, jullie namen en een klein bericht plaatsen. De eerste pagina’s zijn ook volledig aan jullie om in te vullen. Aan de hand van enkele vragen vatten jullie je relatie samen op een romantische en creatieve manier. Verder staan er honderden opdrachten die jullie samen als koppel moeten uitvoeren. 

Een bucketlist als cadeau geven op Valentijn is niet enkel origineel en creatief, het getuigt ook van het feit dat jij klaar bent om nog heel veel tijd en moeite in de relatie te investeren. Elke challenge die jullie moeten doen is namelijk een belofte dat jullie dat samen zullen en willen meemaken. 

En last but not least welkom bij dé tweede dag van onze supercoole ‘10 Days of Valentine’- marathon. Tien dagen lang bieden we jou de meest originele en voordelige Valentijnscadeautjes aan. Kom morgen zeker terug om een nieuw cadeau te ontdekken!

Vervul hier jouw Bucketlist


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.