Escape room voor koppels – 3 Days of Valentine

Surprise Factory Escape room
€ 85 voor 2 personen

Valentijnsdag nadert en de deadline om een cadeau te kopen dus ook! Wat is meer origineel dan samen een avontuur te beleven? Waan je in een Game Of Thrones-aflevering in de unieke escape room van Surprise Factory. Samen moeten jullie een manier vinden om binnenin een Middeleeuws pand te geraken waar jullie op een speciale en romantische manier jullie Valentijn kunnen doorbrengen. 

De escaperoom is net over de grens van Nederland gelegen, dus je kan er eventueel ook nog een leuk weekendje Amsterdam of Rotterdam van maken. Je geliefde verrassen met deze plezierige ervaring is een heel stuk origineler dan de jaarlijkse bloemen die je haar ging geven, je geeft een middag vol plezier, lachen, spanning en romantiek. Het is ook niet enkel een cadeautje voor je Valentijnsdate want zelf heb je er natuurlijk ook kei veel plezier aan. 

En last but not least welkom bij de achtste dag van onze supercoole ‘10 Days of Valentine’- marathon. Tien dagen lang bieden we jou de meest originele en voordelige Valentijnscadeautjes aan. Kom morgen zeker terug om ons voorlaatste cadeau te ontdekken!

 

Ga nu samen op avontuur


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.