Trends op het gebied van kerstpakketten

cadeau pakket

Heb jij wat van de feestdagen kunnen genieten dit jaar? Je moest het dan wel in je bubbel vieren, maar dat wil niet zeggen dat je het niet gezellig mag maken. Een uitgebreid kerstdiner, een berg cadeautjes onder de boom, allerlei prachtige kerstkaartjes op de schouw en kerstverlichting aan het raam mochten niet ontbreken. Zo maak je immers een warme thuis van jouw huis!

Waarschijnlijk heb je toch wat familie en vrienden moeten missen tijdens die laatste weken van het jaar. In 2020 werd het dan ook snel weer een trend om opnieuw kerstkaartjes, vreugde en hoop te verspreiden via de post. Met een kaartje, pakje of kerstpakket tover je namelijk al snel een glimlach op het gezicht van jouw kerstkind! 

Ook heel wat werkgevers besloten om kerstpakketten naar thuiswerkers te sturen om ze een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijden. Heb jij ook zo’n pakket mogen ontvangen?  Of misschien moet je subtiel aangeven bij je baas dat je het wel fijn zou vinden om volgend jaar een uniek kerstpakket aan de deur geleverd te krijgen?

Een pakket voor iedereen

In tegenstelling tot wat velen denken, bestaan kerstpakketten tegenwoordig niet enkel uit een willekeurige mix van onpersoonlijke vouchers, snacks en drank. Heel wat werkgevers kiezen er nu voor om er een persoonlijke ervaring van te maken. Jij wordt toch ook liever persoonlijk bedankt voor al jouw inzet in het jaar, niet?

Een cadeaubon voor een winkel kan handig zijn, maar dat kan aanvoelen als een heel onpersoonlijk geschenk. Als jij bijvoorbeeld een fan bent van wijn, ontvang je toch niets liever dan een goed gevuld pakket vol fantastische wijnen? Breng jij graag je avond door in een warm bad om volledig tot rust te komen? Dan is een Rituals pakket echt iets voor jou. Bovendien kan je de kerstpakketten laten inpakken in de kleuren van je bedrijf!

Zo’n pakketten worden natuurlijk niet enkel in een werkomgeving geschonken. Als je op zoek bent naar een cadeau voor een familielid kan je ook gewoon een pakket op maat laten maken! Je maakt het hoe persoonlijk jij maar wil, met een lieve boodschap.

Het hoeft niet duur te zijn

We horen je al denken… zoveel kerstpakketten, zo’n budget! Nee hoor. Eerst en vooral: er worden momenteel geen borrels georganiseerd op het werk, want iedereen moet in zijn bubbel blijven en afstand houden. Dat wil zeggen dat er wat budget vrijkomt. Bovendien hoef je geen grote bedragen opzij te houden, want er bestaan pakketten voor elk budget. Wil jij liever niet meer dan € 20 uitgeven per persoon? Geen probleem. Dan kies je toch gewoon voor een lekker voedselpakket! 

Je scoort gegarandeerd met een pakket vol lekkers. Deze trend gaat al jaren mee en blijft een populaire keuze. Je maakt iedereen namelijk blij met heerlijke tapas! Wist je dat er ook BBQ, airfryer, slowcooker en pizzarette pakketten bestaan? Je kan er vast een keukenprins(es) heel gelukkig mee maken! Wil je graag een pakket schenken, maar is jouw kerstkind een moeilijke eter? Ook voor vegans of iemand met een glutenintolerantie bestaan er pakketten. Keuze genoeg!

Voor de kleinsten heb je naast kerstpakketten ook Sinterklaaspakketten. Kan je je al inbeelden wat voor ogen jouw liefste kind(eren) zullen trekken als ze een groot pakket vol chocolade en snoepgoed aan de haard vinden? 

Als je een overheerlijk voedingspakket zou willen schenken, heb je bovendien de keuze om voor een fairtrade pakket te kiezen. Dat wil zeggen dat al het voedsel uit landen komt waar de boeren en arbeiders in eerlijke omstandigheden werken. De kerstdagen zijn het perfecte moment om jouw goed hart te laten zien!Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.