Geef eens een iPhone als origineel cadeau

iPhone

Een iPhone is een ongelofelijk mooi cadeau dat je bovendien ook eenvoudig origineel kan maken. Bij Apple kan je bijvoorbeeld een gratis inscriptie laten maken in een nieuwe iPhone. Ook aan de Apple Pencil voeg je eenvoudig een persoonlijke boodschap toe. Doe je dit liever niet omdat het de doorverkoopwaarde zou kunnen aantasten? Dan kan je ook origineel zijn met een gepersonaliseerd hoesje. Er zijn natuurlijk wel een aantal afwegingen die je moet maken als je een nieuwe iPhone cadeau wil doen. Hieronder zijn alvast de belangrijkste modellen van dit moment weergegeven.

iPhone 12

De iPhone 12 is wel wat duurder dan de iPhone 11 die we hieronder ook bespreken, maar volgens velen heeft dit model gewoon de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo ondersteunt de iPhone 12 alvast 5G-internet. Daarnaast is de iPhone 12 compatibel met zogenaamde MagSafe-accessoires. Dit is een ecosysteem van leuke accessoires voor de iPhone. Deze accessoires zijn eenvoudig te verwisselen. Het gaat daarbij niet alleen om hoesjes, maar ook om een unieke oplader, een speciale kaarthouder, ventilatieroosterhouders enzovoort. Verder vind je ook nog 12 MP-camera’s en een batterij met een capaciteit van 2.815 mAh onder de motorkap.

iPhone 12 Pro

Mag het nog wat meer zijn? Dan kan je ook altijd kiezen voor de iPhone 12 Pro die wel wat duurder is. Deze versie is heel geavanceerd en bevat bijvoorbeeld ook een LiDAR-scanner om dieptes te berekenen en een RAM-geheugen van 6 GB. Dat is 2 GB meer dan bij de iPhone 12. Dit is zelfs krachtig genoeg om video’s te bewerken. De batterijcapaciteit is ongeacht de hogere prijsklasse wel gewoon hetzelfde en dit wordt wel vaker als minpuntje aangehaald.

iPhone 12 Pro Max

Liever het beste van het beste? Dan kies je voor de iPhone 12 Pro Max. Qua specificaties is er op dit moment geen enkele iPhone beter. De iPhone 12 Pro Max lijkt nog sterk op de iPhone 12 Pro, maar hier is de batterijcapaciteit wel opgetrokken naar 3.687 mAh. Dit is een belangrijk pluspunt waar velen dan ook bij zweren. Daarnaast zijn er nog een aantal verfijningen die mooi zijn meegenomen, vooral wat de achtercamera betreft. Met name voor wie vaak tegen een lege accu aanloopt, kan de iPhone 12 Pro Max een goed idee zijn. In het andere geval zal een batterijcapaciteit van 2.815 mAh en een Emoji-powerbank heus wel volstaan.

iPhone 11

Niet alleen de iPhone 12 is mogelijk, je kan uiteraard ook gewoon teruggrijpen naar de iPhone 11 die toch wel flink goedkoper is. Op papier is het zeker niet de beste iPhone, maar qua prijs-kwaliteitverhouding zit het eigenlijk gewoon heel goed. De batterij heeft standaard zelfs een capaciteit van 3.110 mAh, wat zelfs iets beter is dan bij de iPhone 12. Daarnaast heeft het eveneens een RAM-geheugen van 4 GB en 12 MP-camera’s voor- en achteraan. Een telelens en een OLED-display ontbreken dan weer, maar dankzij iOS 14 kwamen er ook een aantal leuke updates bij. Net zoals de iPhone 12 kan je ook de 11-versie in een Pro- en Pro Max-uitvoering verkrijgen.Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.