Unieke cadeaus voor je partner (en jezelf)

Valentijn

Valentijn komt er weer aan, een dag om de liefde te vieren. Het is elk jaar een zoektocht naar het perfecte cadeau voor jouw geliefde. Ook dit jaar is dat niet anders. Wij zijn op zoek gegaan naar unieke cadeau’s waar niet alleen je partner, maar ook jij stiekem mee van kan genieten. 

De wonderen zijn de wereld nog niet uit

Is jouw partner een avonturier? Een fan van gastronomie? of eerder een wellness liefhebber? Bij Wonderbox vind je een geschenkdoos voor iedereen. Kies een box waarmee je buitengewoon kan overnachten in bijvoorbeeld een tipi, een chalet of een boomhut. Je kan er ook een kiezen waarmee je kan genieten van een gastronomisch diner voor twee. Ook luxueus ontspannen kan met een van de boxen. Tot slot zijn er ook boxen rond sport en avontuur voor de echte durvers. Je kan bijvoorbeeld een rijsensatie, ballonvaart of een parachutesprong cadeau doen. Afhankelijk van de box die je kiest, vind je een lijst van hotels, spa’s, restaurants of belevenissen terug. Deze zijn niet alleen gelegen over heel België, maar ook in Frankrijk en omstreken. Geef je dit cadeau aan je geliefde, dan zal hij/zij je waarschijnlijk meevragen op avontuur. Er is niets leuker dan een cadeau geven waarvan ook jij kan genieten. 

Een bierbrouwerij in huis

Drinkt jouw partner graag eens een pintje op café? Helaas hebben we dat al een tijdje moeten missen maar niet getreurd! Geef je partner een bierbrouw pakket cadeau. Zo kunnen jullie in een mum van tijd genieten van een lekker biertje. Je kan kiezen tussen heel wat verschillende soorten bier en pakketten. Wat kan je terugvinden in zo’n pakket? Afhankelijk van het bier dat je wilt brouwen krijg je een hoop ingrediënten zoals mout, tarwe en hop. Daarnaast ontvang je ook heel wat benodigdheden. Zo krijg je een gistemmer en een tapkraan. Kies je voor een uitgebreider pakket? Dan worden er flesjes, kroonkurken, een maatcilinder en thermometer aan toegevoegd. Vaak kan je dit ook apart bestellen. Nu heb je niks te kort om het brouwproces te starten. Als alles goed verloopt, kan je genieten van een pintje dat jouw partner zelf heeft gemaakt. 

Zelf sterke drank brouwengin

Is bier niet zo jouw ding? Geniet jij meer van een lekkere gin tonic? Maak je eigen gin zodat je van deze cocktail kan genieten precies zoals jij het graag hebt. Je weet het misschien niet maar zelf gin brouwen is makkelijker dan je denkt. Weet jij welke ingrediënten er nodig zijn? Nee? Dan ga je er nu achter komen! 500 ml wodka en een theelepel jeneverbessen. Je kan ook andere kruiden zoals koriander, peper en steranijs toevoegen om de drank af te stemmen op je persoonlijke voorkeur. Als laatste heb je nog een trechter, zeef en een glazen fles met hermetische stop nodig. Je kan online verschillende pakketjes terugvinden met daarin alle benodigdheden of je kan het zelf samenstellen. Vervolgens sluit je de fles af en schud je het stevig door elkaar voor 2 à 3 minuten. De volgende stap vergt heel wat geduld. Laat de fles min. 36 uur tot max 7 dagen rusten. Zijn deze lange dagen eindelijk om? Zeef dan je brouwsel en geniet van een lekker glaasje zelfgemaakte gin. 

Kookworkshop

Probeert jouw partner altijd nieuwe receptjes uit? Dan is een kookworkshop het perfecte cadeau. Is jouw vriend(in) fan van de Italiaanse keuken? In zo’n workshop leer je pasta of pizza deeg maken. Eerder een voorkeur voor Thais, sushi of mediterrane gerechten? Er bestaan heel wat workshops die zich toeleggen op verschillende keukens. Tijdens deze lessen leert jouw partner de kneepjes van het vak. Hierna kunnen de tips & tricks ook thuis worden toegepast. Lekkere gerechten voor jullie beide verzekert. 

 Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.