Een refurbished iPhone als cadeau, zeer origineel en voordelig!

Refurbisched iPhone

Een iPhone is natuurlijk een heel mooi cadeau om te geven. Maar de prijzen van iPhones blijven elk jaar duurder en duurder worden. Kijk bijvoorbeeld naar de iPhone 12, de goedkoopste variant heb je al voor 912 en dat is zonder abonnement.  Toevallig voor jou is de refurbished markt zeer populair geworden in de afgelopen jaren en dat brengt een hoop voordelen met zich mee. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een iPhone 8 cadeau te doen. Wat dit origineel maakt is dat deze iPhone niet meer door Apple zelf verkocht wordt. 

iPhone 8

De iPhone 8 is de ideale telefoon en dient als perfect cadeau in deze tijd. De iPhone 8 is heeft een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding. Zo heb je een refurbished iPhone 8 al voor 260! En wordt deze ook nog minimaal 2 jaar ondersteunt door Apple. Daarnaast ook geweldig voor alledaagse zaken dankzij De A11 processor en het 4,7-inch scherm. Hoe kun je deze combinatie nu niet weerstaan om een van de meest verkochte iPhones als origineel cadeau te geven!

iPhone X

Zoek je een cadeau wat recenter is maar nog steeds dezelfde originaliteit en functionaliteit biedt? Dan kunnen wij je de iPhone X aanraden. De iPhone X is de allereerst iPhone met een gloed nieuw ontwerp. Weg zijn de randen, hierdoor geniet je van nog meer scherm aan de voorkant. Ook de homeknop is verwijderd en ontgrendel je deze iPhone met je gezicht. Een strak en futuristisch ontwerp met geavanceerde functies zoals Face ID. Met de A11 processor en een 5,8-inch scherm is deze iPhone een verbetering vergeleken met de iPhone 8, maar hier betaal je dan ook voor. Een refurbished iPhone X heb je namelijk voor 459!

iPhone 7

Liever toch nog iets goedkoper? Dan kun je kiezen voor de iPhone 7. Als het gaat om specificaties is de iPhone 7 net iets minder goed dan de iPhone 8. Ook als het gaat om ondersteuning van Apple staat de iPhone 7 op zijn laatste beentjes. Maar als cadeau voor uw kind is deze perfect. De iPhone 7 heeft een prachtig 4.7-inch scherm, TouchID en een 12 Megapixel camera voor prachtige foto’s. Daarnaast heb je ook bij de iPhone 7 te maken met het ouwe ontwerp. Een refurbished iPhone 7 heb je al vanaf 218 euro!

Wat is refurbished?

We hebben het al een paar keer genoemd, maar alle deze telefoons zijn enkel nog refurbished te verkrijgen. Dit komt omdat Apple al enkele tijd geleden gestopt is met de verkoop van deze modellen en onder tussen ook de voorraad van verschillende winkels op is geraakt. Maar waarom kun je deze nog wel refurbished krijgen? En wat is refurbished precies? 

Een toestel kan op meerdere manieren weer als refurbished de markt op. In de meeste gevallen heeft dit toestel al een vorige eigenaar gehad en is deze verkocht of ingeruild is. Maar het kan ook voorkomen dat een toestel direct naar levering terug gestuurd is. Wat de reden dan ook mag zijn, deze toestellen ondergaan allemaal dezelfde werkwijze. Ze worden compleet gecontroleerd, schoongemaakt en waar nodig is worden deze toestellen ook gerepareerd. Denk bijvoorbeeld aan de batterij die nog maar 50% vermogen heeft, deze wordt netjes vervangen door een nieuwe batterij.

Zodra deze toestellen de werkwijze hebben doorstaan en ze gecontroleerd zijn en aan de kwaliteiten van het keurmerk refurbished voldoen kunnen ze worden verkocht. Omdat het hier gaat om een gebruikt toestel hoef je hier natuurlijk niet de hoofdprijs voor te betalen. Dat maakt voor vele mensen de keuze voor refurbished zo aantrekkelijk. Daarnaast heb je bij een aanbieder als refurbished.be ook nog eens een 3 jaar garantie!Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.