Het leukste Sinterklaascadeau voor kinderen: de fiets

fiets sinterklaas

Sinterklaas is weer bijna in het land en dat betekent dat iedereen in de pen klimt om zijn/haar verlanglijstjes te schrijven. Wij hebben een lijstje opgesteld met de leukste cadeautjes voor kinderen om aan Sinterklaas te vragen. 

Fiets

Fietsen is een belangrijk vervoermiddel en dus ook een deel van de opvoeding van je kinderen. We kunnen daarom maar zo snel mogelijk beginnen met het aanleren ervan. Voor de allerkleinsten zijn er natuurlijk loopfietsjes om voor Sinterklaas te vragen. Het trappen leren ze nog niet, maar wel enigszins de zithouding en om hun evenwicht te bewaren. Voor de peuters onder ons kan er wel een kinderfiets aangeschaft worden.

Zijwieltjes

Om meteen met fietsen te beginnen is toch iets te riskant. Gelukkig zijn daarvoor zijwieltjes in het leven geroepen. Je zoontje of dochtertje kan op die manier toch leren om te fietsen, maar in geleidelijke stapjes.

Fietsonderdelen

Als ze het fietsen met zijwieltjes onder de knie hebben, kunnen jullie eens proberen om de zijwieltjes van de fiets af te halen, maar daarvoor moet de fiets wel helemaal in orde zijn. Er mogen er natuurlijk geen fietsonderdelen  missen, deze kunnen het fietsen wellicht ook aanmoedigen. Veiligheid staat natuurlijk voorop en daarom willen we dat onze kleintjes een goede fietshelm dragen, zodat ze bij het vallen goed beschermd zijn. Zo’n kinderhelm is met verschillende opdrukken te koop, vraag bijvoorbeeld een prinsessen- of politie helm aan de Sint! Wat ook bij veiligheid hoort is natuurlijk een fietsbel, want ze moeten wel kunnen communiceren naar andere fietsers of voetgangers op de weg. Fietsen moet veilig gebeuren, maar het moet natuurlijk ook praktisch zijn. Wat dachten jullie van een kinderfietsmand voorop de fiets. Daar kunnen ze onder andere zelfgebakken koekjes in vervoeren als ze fietsend naar opa en oma gaan. Is jullie dochtertje toch een beetje bang om te fietsen? Daar hebben wij hopelijk een oplossing voor. Want wat nou als baby born of baby Annabell mee achter op de fiets mag? Een poppenzitje fiets is ook in te gekke thema’s te koop. Stuur je dochter maar op pad met Baby Annabell in een Frozen zitje. Daar worden jullie vast alle drie heel vrolijk van.

Licht

Misschien wel een van de belangrijkste onderdelen van een fiets: de verlichting. Jullie willen absoluut niet dat jullie kind(eren) over het hoofd worden gezien. Een fiets is natuurlijk altijd wel voorzien van licht, maar het is belangrijk om deze op voorraad te hebben en ze altijd wat fietslampjes mee te geven. Er bestaat een Ledlamp zadelpen, die nog voor extra licht kan zorgen op die kleine kinderfiets. Een veiligheidshesje is ook niet overbodig, want veiligheid staat ten alle tijde voorop. Nu nog zorgen dat ze al deze veiligheidsartikelen gebruiken. Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.