6x inspiratie voor een originele trouwcadeau

Origineleel Trouwcadeau

Er hangt liefde in de lucht want het huwelijksseizoen is weer van start gegaan. Uitgenodigd voor een bruiloft en op zoek naar het perfecte geschenk? Dan rond je je zoektocht hier succesvol af. Volgende cadeau-inspiratie geeft je namelijk meteen een hoop ideeën zodat jij gericht te werk kan gaan. 

Sterrenhemelkaart

Laat de sterren schitteren op de avond dat het paar elkaar het ja-woord gaf. Met een op maat gemaakte sterrenhemelkaart kun je de exacte stand van de sterren en planeten recreëren op het moment van hun huwelijk. Een kopie van deze sterrenhemelkaart kun je op de save the date kaartjes zetten, dat maakt het éxtra origineel. Of je kan de kaart laten inlijsten en aan de muur hangen om zo op elk moment aan die magische nacht terug te denken.

Gepersonaliseerde kookcursus

Verras het kersverse paar met een unieke ervaring door een gepersonaliseerde kookcursus cadeau te doen. Kies gerechten die bij hun smaak passen of zelfs gerechten die ze uitkozen op hun huwelijksdag. Samen koken versterkt niet alleen de band, maar zorgt ook voor heerlijke herinneringen die voor altijd bij blijven. 

Avontuurlijke reiservaring

Help het paar om hun huwelijksreis extra speciaal te maken door een avontuurlijke ervaring cadeau te doen. Dit kan variëren van een ballonvaart boven een schilderachtig landschap tot duiken in exotische wateren. Kies er één die past bij hun persoonlijkheid en die ze samen kunnen delen als het perfecte begin van hun huwelijksavontuur.

Gepersonaliseerde kunst 

Merk je reeds aan de trouwkaarten dat de gelukkigen artistiek aangelegd zijn? Laat dan een kunstenaar hun uniek liefdesverhaal vastleggen in een prachtig schilderij. Dit kan alles zijn, van hun eerste ontmoeting tot het aanzoek. Gepersonaliseerde kunst voegt een persoonlijk tintje toe aan hun nieuwe leven samen en dient als een blijvende herinnering aan de reis die ze samen hebben afgelegd.

Wijnpakket met gegraveerde glazen

Breng een toast uit op de liefde met een elegant wijnpakket. Voeg gegraveerde wijnglazen toe met hun namen en de trouwdatum voor een extra vleugje verfijning. Combineer dit met een selectie van hun favoriete wijnen of ontdek nieuwe smaken. Het paar zal zeker genieten van romantische avonden met dit fijne geschenk.

Tijdscapsule voor liefdesbrieven

Creëer een tijdcapsule gevuld met liefdesbrieven van vrienden en familie. Vraag de gasten om een brief te schrijven met hun beste wensen, advies en herinneringen. Verzegel de ze in een doos die bijvoorbeeld pas na vijf of tien jaar geopend mag worden. Dit geschenk belooft niet alleen een emotionele reis naar het verleden, maar ook een versterking van de banden met dierbaren.

Lees hier het hele artikel


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.