Vijf cadeautips voor de autofreak in huis

Mercedes AMG

Voor sommigen is het super gemakkelijk om een cadeautje te vinden: je nichtje is altijd blij met iets van LikeMe, je neef is volop zijn LEGO-verzameling aan het uitbreiden en je schoonzus doe je het grootste plezier met een kookboek. Maar wat koop je voor die ene autofreak in de familie? Je kan hem toch moeilijk een wagen geven… Of een paar nieuwe velgen. Moeilijk! Gelukkig lossen wij zo’n cadeauproblemen met plezier voor je op. Hier zijn vijf cadeautips voor de autofan!

Alles voor de doe-het-zelver

Fans van (snelle) wagens zijn vaak ook echte pruts-het-zelvers. Rolt jouw autofan al eens graag zelf onder zijn of haar wagen om er te oliën en lassen? Dan doe je hem of haar geen groter plezier dan splinternieuw, kwalitatief gereedschap te geven. Of zorg voor orde in de chaos door een lege gereedschapswagen te geven. Eindelijk al het materiaal gewoon binnen handbereik!

Auto-accessoires

De meeste mensen zijn tevreden met de accessoires die standaard in een wagen zitten. We voelen niet zo snel de behoefte de matjes te vervangen, bijvoorbeeld. Niet zo bij de autoliefhebber. Die doe je een groot plezier met splinternieuwe vloermatten, of een blinkende, extra stevige autokrik.

Rij-ervaring

Een rijbewijs heeft de autofan waarschijnlijk wel al. Maar extra rijervaring zoals een slipcursus of een ritje op een F1-circuit? Zo’n ervaring vergeten ze nooit! Bied hem of haar de kans om achter het stuur te kruipen van een sportauto, oldtimer of andere uitzonderlijke wagen. Veel racebanen bieden dit soort ervaringen aan.

Autodetailing

Als er een ding is waar je een autofan blij mee krijgt, is het wel een tot in de puntjes verzorgde wagen. Een topcadeau is dus een bon voor autodetailing om de auto grondig te laten reinigen en polijsten. Doet je autofan dat liever allemaal zelf? Dan is goed materiaal ook altijd een erg welkom geschenk.

Schaalmodellen

Is je carfreak fan van één bepaald merk? Ga dan op zoek naar een schaalmodel van de wagen. Of zoek naar boeken over het merk, posters met reclame van specifiek die wagen of films waar zijn auto een belangrijke rol speelt. Heeft hij of zij kinderen? Een loopwagentje van hetzelfde merk is altijd fijn – jong geleerd is oud gedaan!

Voor je aan het shoppen gaat, moet je natuurlijk wel een beetje de voorkeuren kennen. Maar eens je weet van welk merk het hart van de autoliefhebber sneller gaat slaan, is een cadeau kiezen helemaal niet meer zo moeilijk.

Lees hier het hele artikel


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.