Cadeaus voor mannen en vrouwen

Cadeaus voor Mannen en Vrouwen

Verjaardagen, de ene houdt ervan, de andere vindt het een dag als een ander. Maar als er iemand in je omgeving jarig is, wil je daar toch een leuk cadeau voor kopen? Het is echter niet gemakkelijk om voor je tante of vader een origineel pakje te vinden. Wat koop je voor mensen die al alles hebben? Wij helpen jou om toch een fijn cadeautje te vinden.

Is er een lijstje?

Zoek je een bijzonder cadeau, maar weet je niet goed waar te beginnen? Ga dan eerst eens na of het feestvarken geen verlanglijstje heeft. Zo’n lijstje kan jouw zoektocht vergemakkelijken, omdat je tenminste weet waarnaar je op zoek bent. Geen lijstje? Schuif je eigen gevoelens dan even opzij en stel je in de plaats van de persoon waarvoor je een cadeau zoekt. Wat vindt hij of zij leuk? Is je oom amateurwielrenner, dan kan je een paar fietssokken of een nieuwe helm kopen. Kookt je moeder graag? Dan is keukengerei vast iets wat ze kan gebruiken. Door te kijken naar de interesses van het feestvarken is de kans groot dat je een cadeau vindt dat bij die interesses aansluit en de jarige dus erg tevreden zal zijn. 

Cadeaus voor mannen

Mannen, wat koop je ze altijd? Cadeautjes die gerelateerd zijn aan technologie scoren meestal goed bij deze groep. Denk maar aan een PlayStation, een smartwatch of een virtuele assistent zoals Alexa of Google Home. Is de man voor wie je iets koopt al wat ouder en niet zo op de hoogte van technologische evoluties? Waarom koop je dan niet iets voor in de tuin, zoals een nieuwe grasmaaier? Is het feestvarken een handige Harry, dan zal hij blij zijn met gereedschap zoals een handzaag of gereedschapskoffer. Daarmee kan hij zich storten op leuke projecten en bijvoorbeeld een nieuwe tafel maken. Sommige klussers zien het nog groter en maken bijvoorbeeld zelf een tuinhuis. Dan zal jouw cadeau vast en zeker van pas komen!

Cadeaus voor vrouwen

Diamonds are a girl’s best friend, een bekende uitspraak van Marilyn Monroe. En gelijk had ze: met juwelen kan je een vrouw altijd blij maken. Dat geldt ook voor een flesje parfum. Maar origineel kan je zulke cadeaus moeilijk noemen. Misschien doe je je moeder of zus meer plezier met een cadeau dat ze écht nodig heeft? Een nieuw stoomstrijkijzer om het kapotte exemplaar te vervangen is wellicht een godsgeschenk. Ook andere spullen voor het huishouden kunnen goed van pas komen. Denk er wel aan: een vrouw hoort niet alleen het huishouden te doen. Af en toe wat me-time is heel belangrijk. Een dagje naar de wellness is dan ook het perfecte geschenk om te ontspannen en tot rust te komen. Een initiatie yoga of een workshop pottenbakken is ook een origineel cadeau waar veel vrouwen blij mee zullen zijn. Ideeën genoeg!

Lees hier snel het hele artikel


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.