4 Redenen waarom een cadeaubon een perfect kerstcadeau is!

Origineel kerstcadeau

Met de kerstdagen op komst zijn de meeste mensen druk in de weer om een leuk kerstcadeau te selecteren voor vrienden en familie. Als je nog niet weet wat je precies moet kopen voor de speciale mensen in je leven, dan vertellen we je hier waarom cadeaubonnen een goede geschenkkeuze zijn. Lees snel verder om kennis te maken met vier redenen waarom cadeaubonnen de perfecte geschenken zijn.

Je blijft zonder problemen binnen je budget

Als je slechts de beschikking hebt over een klein cadeaubudget, dan kun je met cadeaubonnen gemakkelijk binnen jouw budget blijven. Met cadeaubonnen hoef je alleen het bedrag uit te kiezen en dat was het! Op deze manier voorkom je bovendien dat je iets koopt waar de ontvanger eigenlijk helemaal niets aan heeft, omdat hij of zij zelf een keuze kan maken voor het ideale kerstcadeau.

Met cadeaubonnen krijg je vaak korting

In veel gevallen kun je door cadeaubonnen geld besparen. Diverse aanbieders van cadeaubonnen geven je namelijk korting op de nominale waarde. Dit werkt vooral goed bij restaurants, aangezien veel eetgelegenheden weten dat iemand die uiteten gaat met een cadeaubon waarschijnlijk meer geld uitgeeft dan het totale bedrag van de cadeaubon. Ga daarom op zoek naar goedkope cadeaubonnen en aanbiedingen van bekende aanbieders.

Een cadeaubon biedt flexibiliteit

Het mooie aan cadeaubonnen is dat ze enorm flexibel zijn voor de ontvanger en de ontvanger de keuze heeft uit een uitgebreid aanbod van geschenken. Kies je bijvoorbeeld voor een cadeaubon van Pluimen.nl, dan heeft de ontvanger de keuze uit meer dan 1000 vrijetijdsbestedingen, bestaande uit leuke uitjes, landelijke attracties en producten voor thuis. Dit maakt een cadeaubon de perfecte manier om een flexibel geschenk te geven waarvan iedereen kan genieten!

Ben jij last-minute op zoek naar het samenstellen van een leuk relatiegeschenk voor je collega’s? Kijk dan op Pluimen.nl/kerstpakket om gemakkelijk en snel een origineel kerstpakket samen te stellen voor je werknemers en relaties.

Een cadeaubon is persoonlijk

Sommige mensen denken dat een cadeaubon een onpersoonlijk geschenk is. Maar niets is echter minder waar! Bij verschillende aanbieders van cadeaubonnen kan je namelijk een unieke, persoonlijke boodschap achterlaten. Een Pluim cadeaubon komt bijvoorbeeld niet op het standaard creditcardformaat, maar op een leuke A4-kaart met een feestelijke foto. Zo kun je de cadeaubon geheel afstemmen naar de ontvanger! Dit voegt een persoonlijk tintje toe en zo stel je dus een uniek cadeau samen, zonder al het gedoe met het zoeken naar een specifiek geschenk.

Lees snel dit artikel verder


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.