Een cadeau waar je samen plezier aan beleeft

Een Cadeau Voor Samen

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor je partner waar jezelf ook blij van wordt? Misschien denk je hier niet direct aan, maar je kunt dildo’s kopen die zorgen voor veel plezier. Dan hebben we het niet over plezier alleen voor je partner, maar ook voor jezelf. Een dildo is niet hetzelfde als een vibrator. Vibrators lijken er wel op, maar het verschil is dat een vibrator vibreert zoals het woord al doet vermoeden.

Het vibreren kan in verschillende standen van zacht tot hard, maar ook constant of alleen pulserend. Een dildo kan niet vibreren. Een dildo is te koop in verschillende soorten, maten, materialen en kleuren. Als je voor het eerst een seksspeeltje koopt dan kan de keuze moeilijk zijn. Start dan met een niet te groot exemplaar en een model waarbij jezelf een goed gevoel krijgt.

Een spannend speeltje

Het kopen van een dildo is toch wel een stap en best eng hoewel, in deze tijd hoe je je niet te schamen om seksspeeltjes te kopen. Gelukkig is er de laatste jaren veel veranderd en rust er geen taboe meer op. Zeker tijdens de corona crisis zijn er, via internet, veel meer speeltjes voor in de slaapkamer verkocht dan alle jaren daarvoor. Het kopen via het internet is ook een stuk laagdrempeliger, je hoeft er niet voor naar een winkel en het pakketje wordt in een discrete verpakking afgeleverd. En bedenk, of je het nu voor je partner koopt of het samen uit gaat proberen, jullie zullen er beide ongetwijfeld veel plezier aan beleven. Daarom is het ook zo’n geschikt cadeautje. Dildo’s zijn er in alle vormen en maten en er is dus voor iedereen wel een goede te vinden. Bekijk eens wat je mooi of praktisch vindt en zoek een leuke uit. Het experimenteren ermee is alleen maar spannend en leuk.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een dildo als cadeautje?

Wanneer je een speeltje koopt zoals een dildo voor je partner, dan moet je ten eerste bedenken wat hij of zij prettig vindt en daar het formaat, de vorm en de kleur op aanpassen. Ook kun je kijken naar het materiaal. Wanneer je kiest voor een dildo van pvc of ander hard materiaal dan wordt dit materiaal zacht gemaakt door de zogeheten weekmakers. Weekmakers kunnen een allergische reactie uitlokken waardoor rode uitslag of bultjes, jeuk en vaginale afscheiding kan ontstaan. Nu hoef je niet direct bang te zijn voor weekmakers want weekmakers zitten bijna overal in zoals bijvoorbeeld vloerbedekking, behang, kabels, dakbedekking, zeil en ook medische spullen zoals slangen en bloedzakken. Er zijn gelukkig weinig mensen die hier daadwerkelijk allergisch voor zijn. Er zijn ook exemplaren zonder weekmakers mocht jouw partner gevoelig zijn en snel allergische reacties vertonen. Let er ook op of de dildo niet gemaakt is van poreus materiaal. Bij flexibele dildo’s kunnen naadjes en kiertjes verder scheuren. Ook het schoon maken is dan lastiger. Gaan jullie m vaak gebruiken, kijk dan naar verloop van tijd of jullie speeltje geen kiertje, scheurtjes of naadjes vertoont want dan is het in hygiënisch oogpunt tijd voor een nieuwe.

Een veilig cadeau dat discreet wordt thuisbezorgd

Wanneer je een leuk seksspeeltje koopt moet dit natuurlijk ook veilig zijn. Hierboven hebben we al aangegeven waar je op kunt letten als je een dildo zoekt. Bekijk dan ook altijd de product specificaties. Zo weet je precies uit welke stoffen je dildo is gemaakt. Veilige materialen zijn onder andere; roestvrij staal, glas, keramiek en siliconen. De dildo’s van siliconen zijn het meest gewild. Je ontvangt je cadeau, wanneer je deze online besteld, als een discreet pakje bij je thuis. Niemand, ook de bezorger niet, kan zien wat er in je pakje zit en waar het vandaan komt! Met deze punten in acht genomen heb je een leuk, spannend en heel persoonlijk cadeautje! Veel plezier ermee!

Lees hier het hele artikel


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.