Op zoek naar een uniek geschenk? Maak het zelf!

Maak Zelf een Uniek Geschenk

Is je inspiratie op na de zoveelste vader- of moederdag, verjaardag of afscheidsfeest? Maar wil je je geliefden wel graag blijven verrassen met een mooi geschenk? Dan is dit artikel speciaal voor jou. We zetten de meest persoonlijke en unieke cadeaus voor je op een rij voor ieder budget. Dus, is er weer een speciale gelegenheid voor je op komst? Pak dan dit lijstje erbij en doe inspiratie op. Of je nu een cadeau zoekt voor dames, heren of jongeren wij helpen je graag. Zelfs voor die verre kennis of iet wat afstandelijke collega hebben we tips. En natuurlijk een extra luxe tip voor als je wat meer wilt uitpakken voor je geliefde.

Te beginnen met de dames: 

Dit lijkt misschien een hele makkelijke categorie om cadeaus aan te geven, maar juist door het zeer grote aanbod aan geschenken voor vrouwen is kiezen vaak moeilijk en ze hebben vaak al heel veel zelf gekocht. Wil je daarom iemand echt verrassen? Kies dan voor een eigen ontworpen cadeau. Vaak wordt een persoonlijk geschenk het best ontvangen door dames. Maak bijvoorbeeld een eigen schilderij of een kunstwerk van klei. Die had zij vast nog niet in huis. Wil je groen geven? Kweek dan je eigen avocadoplant of stek een van je favoriete planten in huis, die kun je daarna dan weer een mooi nieuw thuis geven! 

Dan de heren:

Ook de mannen kunnen het waarderen als je extra persoonlijke aandacht besteed aan het cadeau. Al zullen ze dat zelf niet altijd toegeven. Is jouw vader dol op sigaren en een lekker rokerige whiskey? Maak dan je eigen sigarenkist of ontwerp een eigen fles whiskey. Knutsel je eigen etiket en plak dat op zijn favoriete drankje. Dat is nog eens makkelijk punten scoren!

Wil je toch liever veilig bij de sokken blijven? Stel dan zelf een paar samen en verras je favoriete man met een vrolijk eigen ontworpen paar. Die had hij vast nog niet in de kast liggen!

De jongeren:

De jongere generatie is tegenwoordig vastgeklampt aan de mobiele telefoon. Wil je echt indruk maken? Dan kun je zelf een telefoonhoesje ontwerpen en cadeau doen. Kies je eigen foto, je favoriete printje en maak een prachtig persoonlijk cadeau! Reken maar dat jouw unieke cadeau heel erg veel gebruikt zal worden.

Die niet al te goede kennis of collega die afscheid neemt:

Soms heb je van die situaties dat je een cadeau moet regelen voor iemand die je eigenlijk niet zo goed kent. Moeilijk? Nee hoor. Vaak kun je altijd wel iets bedenken wat bij diegene past. Houdt zij van lezen of geniet hij graag van een mooie wijn? Dan is dat een heel gepast geschenk.

Wil je liever niet te veel geld uit geven? Een leuke en heel budgetproof tip is het zelf bakken of koken van een smakelijk geschenk. Versier een paar mooie cupcakes met je kinderen, stel een koektrommel samen met eigen gemaakte koekjes of bak een taart die je vervolgens met alle collega’s kunt opeten. Scheelt in je portemonnee en je hebt tegelijkertijd een leuke middag voor jezelf in de keuken. Een win-win situatie!

Luxe bonus tip: voor je geliefde!

Wil je echt een unieke en blijvende indruk maken op je lief? Kies dan voor een heerlijk parfum die helemaal bij hem of haar past. Extra speciaal is het om zelf een parfum voor je geliefde samen te stellen, bijvoorbeeld met geuren waar jullie allebei van houden of mooie herinneringen aan hebben. Zoals dat prachtige zonnebloemenveld in Frankrijk of dat heerlijk geurende dennenbos dat jullie in de Ardennen hebben bezocht. Iedere keer dat je lief dit cadeau gebruikt zullen zijn of haar gedachten naar jou uit gaan!

Wil je meer weten, klik dan hier.


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.