Voor vroege vogels: dit zijn de 2021 kerstpakket trends

Het juiste kerstpakket kiezen is voor de één een fantastische uitdaging, voor de ander eerder een verplichte opgave. Wat voor kerst shopper ben jij? Denk je nu al stiekem na over de pakketjes die je dit jaar wil geven, of heb je nog geen enkel idee? Voor de vroege vogels en om iedereen voor te zijn, informeren we je alvast over de meest populaire kerstpakketten in 2021.

Dit waren de trends van 2020

Mensen hadden in 2020 meer interesse in duurzaamheid dan ooit tevoren. Er werd bewuster geleefd en men spande zich meer in voor zowel mens, dier als natuur. We verwachten dan ook dat duurzame producten even populair zullen blijven in 2021 als in 2020. Ook cadeautjes voor in huis zagen we vaker over de toonbank schuiven. Dat heeft natuurlijk alles te maken met het coronavirus. Omdat iedereen verplicht binnen moest blijven werden de gekochte cadeaus hierop afgestemd. Indien de pandemie aanhoudt tot het einde van dit jaar, zullen interieur cadeaus ook dit jaar goed scoren.

De te verwachten trends voor Kerstmis 2021

Boeken

Boeken zijn weer terug van weggeweest. Lezen is opnieuw ‘in’ en ondanks de opkomst van digitale boeken leest de doorsnee mens nog steeds liever analoog. We verwachten dat het schenken van boeken uit diverse genres ook in dit jaar nog altijd even populair zal zijn.

Cadeaubonnen

Het geven van tegoed- en cadeaubonnen zit de laatste jaren in stijgende lijn. Het is niet alleen een nuttig, maar ook nog eens een makkelijk cadeau. Weet je niet wat te kopen? Met een bon zit je altijd goed! Ook vouchers voor een ontspannen activiteit zoals een wellness of een lekker restaurantbezoek zijn steeds meer in trek.

Schoonheidsproducten

Wil jij elke vrouw ter wereld gelukkig maken? Schenk haar dan verzorgingsproducten. Het voordeel? Je hebt hierin veel verschillende mogelijkheden. Zo zijn geschenkensetjes het meest populair. Mannen en vrouwen worden bovendien ook graag verrast met een nieuwe parfum. Let wel op, een nieuwe geurtje kan echter een riskant cadeau zijn. Smaken verschillen.

Gezelschapsspellen

Gezelschapsspelletjes zijn opnieuw helemaal in. Mensen gaan, tussen alle digitale mogelijkheden door, opnieuw meer op zoek naar gezelligheid. Spelletjes als 30 seconds, schaken, Uno, Ticket to Ride, Monopoly, Risk, Catan en vele andere hebben de laatste jaren weer aan populariteit gewonnen.

Een persoonlijk kerstgeschenk

Wil je punten scoren bij je geliefde(n)? Waag je er dan aan om eens een persoonlijker cadeau te geven. Gepersonaliseerde geschenken hebben een hogere sentimentele waarde. Je kan zelf een kaart, fotokader of sleutelhanger maken. Niet zo creatief? Laat het dan over aan de professionals. Druk jullie lievelingsfoto op een kussen, mok, muismat en meer.

Food box

Iedereen is te vinden voor lekker eten! Een heerlijke food box vol lekkers valt dus altijd in de smaak. Bovendien heb je een gigantisch groot aanbod aan mogelijkheden. Zoute, zoete, hartige, smakelijke of gezonde boxen? Je vind het tegenwoordig overal. Voeg een persoonlijk kaartje toe en je hebt een onvergetelijk cadeau.

Combineer

Wil je een uniek geschenk? Maak dan je eigen geschenkmand met allerlei kleine cadeaus. De mogelijkheden zijn hierbij eindeloos. Het leuke hieraan is dat je je mand makkelijk kan afstellen op je budget en op de ontvanger. Koop bijvoorbeeld een leuke mand, haal een paar biertjes, snacks, een kaartspel en een cadeaubon van € 15. Mag het wat meer zijn? Koop een mooie kist, voeg hieraan wat luxe wijnen toe, een pokerset en een cadeaubon van € 50. Uniek, origineel en onvergetelijk!Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.