Jaarabonnement bij Libelle & braadpannen

Libelle braadpannen
€ 16,25 per maand

Tijdens deze lock-down zijn er natuurlijk heel wat mensen die hun verjaardag binnenhuis moeten vieren. Reden te meer om hun te verwennen met de allerleukste cadeautjes. Maar wat kan je mensen geven om hun tijd in quarantaine iets aangenamer te maken? Met een activiteit of een reisje kan je hen al zeker geen plezier doen. Denk eerder aan een jaarabonnement bij haar favoriete magazine!

Ook een escape room of een etentje zijn momenteel geen goed idee. Dus zoek je best iets leuk waarmee de jarige zich thuis mee kan bezighouden. Een superleuk idee is haar een jaarabonnement cadeau doen van Libelle. Je krijg er nog eens gratis luxueuze braadpannen van BergHOFF bij. In de magazine vind je dan ook nog eens de lekkerste gerechtjes, daarmee kunnen de braadpannen al meteen worden gebruikt.

Het supertof magazine staat vol met interessante artikels, lekkere recepten, opiniestukken, handige tips & tricks en veel meer. De magazine wordt niet enkel thuis geleverd, je kan het ook verkrijgen op je laptop, tablet of smartphone. Hét perfecte cadeau om te geven aan iemand die tijdens deze quarantaine met de handen in het haar zit dus!

Bestel nu jouw Libelle


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.