Fantastische fotoboek ideeën voor je dierbaarste personen

Fotoboek

Is er iemand van je familie of vrienden jarig en wil je graag een uniek cadeau geven? Dan is een fotoboek laten drukken een geweldig idee! Met deze verrassing kan je iets heel persoonlijks geven en ben je niet al te veel geld kwijt. Hieronder hebben we ideetjes uitgewerkt voor enkele belangrijke personen in je leven.

Je grootmoeder/vader

Grootouders vinden het erg leuk om te praten over herinneringen, maar naarmate ze ouder worden kunnen ze helaas niet alles onthouden. Een leuk geheugensteuntje is dan ook een boek over de familie met alle leuke momenten zoals communies, familiefeesten, doopsels, verjaardagen, huwelijken,.. Sprokkel al deze familiefoto’s samen en maak een boek vol herinneringen voor je grootouders.

Je mama/papa

Bundel de favoriete gerechtjes van het hele gezin samen en maak er een uniek kookboek van voor je mama of papa. Je kan ook familieleden vragen om mee te doen en een familiekookboek maken. Zo gaan jullie tijdens de feestdagen recepten genoeg hebben om uit te kiezen tijdens het feestdiner.

 Je meter/peter

Je meter en peter zijn belangrijke personen in je leven die samen met jou belangrijke momenten meemaken. Zo zijn verjaardagen, paaseieren rapen, nieuwjaarsbrief voorlezen, kerstcadeautjes uitpakken,.. mooie momenten die jaarlijks terugkeren. Het is dan ook leuk om de veranderingen waar te nemen. Wat nog leuker is, is deze herinneringen vastleggen en cadeau geven aan je favoriete persoon. 

Je kind

Vinden je kinderen het ook altijd zo leuk dat je een verhaaltje leest voor het slapen? Dan zullen ze een persoonlijk verhalenboek fantastisch vinden. Je kan foto’s plaatsen van hen op hun avonturen naast andere foto’s om hun fantasie op te wekken. Zo heb je telkens weer een spannend verhaal te vertellen waarin ze zich helemaal in kunnen inleven. 

Je geliefde

Een leuke verrassing voor iemand die je dierbaar is, is een speciaal fotoboek met alle redenen waarom je van hem of haar houdt. Gebruik foto’s van jullie tweetjes en zet er grappige anekdotes bij die alleen jullie maar zullen snappen. 

Nog meer leuke ideetjes: 

Project 52/365: Vind je het ook een leuk idee om het jaar afsluiten met een mooi jaaroverzicht? Dan is het project 52 of 365 ongetwijfeld je ding. Het enige dat je moet doen is één keer per dag of per week een foto nemen en deze achteraf in een uniek fotoalbum plaatsen. Heel leuk om het afgelopen jaar te herbeleven!

Baby fotoboek: Alle ouders zijn het erover eens dat baby’s veel te snel groot worden. Wil je de prachtige momenten vastleggen voor later? Een baby fotoboek is de ideale manier om deze herinneringen later nog eens opnieuw te beleven!

Instagram fotoboek: Ben je ook zo’n fan van je eigen Instagram feed? Doe er meer mee dan ze gewoon op sociale media te laten staan. Geef ze namelijk een tweede leven in een prachtig fotoboek! 

ABC fotoboek: Wil je graag een origineel idee om een jouw verhaal te vertellen? Dan is een een alfabet fotoboek een schitterend idee! Elke foto staat voor een woord dat begint met een andere letter van het alfabet. Op die manier wordt niemand afgeleid door grote blokken tekst en komen de foto’s helemaal tot hun recht.

Bestel jouw fotoboek


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.