Moderne dubbelwandige glazen

Koffiemarkt
vanaf € 21

Ken je dat gevoel wanneer je een cadeau moet vinden voor iemand die precies al alles heeft? Een nieuwe fiets of handtas is dus al niet meer nodig, ook een gadget voor zijn smartphone heeft hij al. Denk dan misschien niet aan iets nieuws, maar aan iets beter of iets meer! Denk bijvoorbeeld aan koffie. Iets te simpel? Niet bij Koffiemarkt, daar vind je het grootste aanbod aan smaken en kwaliteit!

De online winkel werkt samen met de meest kwaliteitsvolle koffiemerken die je niet altijd in de supermarkt vindt. Denk bijvoorbeeld aan Grand Maestro Italiano, Altesso en Kimbo. Dat zijn slechts enkele van de tientallen merken die deze winkel aanbiedt. Zo kan je bijvoorbeeld een hele mand geven met smaken die de gelukkige kan uitproberen. Heeft hij/zij al een favoriet koffiemerk maar lijkt die wel nergens te vinden? Bij Koffiemerk vind je hem misschien wel!

Je hoeft ook niet enkel koffie te geven, want bij je aankoop krijg je gratis twee dubbelwandige luxe glazen. Zo geef je ook nog een modern souvenir aan de jarige. Ook voor mensen die geen koffie lusten is dit een leuk cadeau, want de glazen zijn ook geschikt voor andere warme dranken, denk bijvoorbeeld aan een lekker warme thee of een heerlijke warme chocomelk. Of houd ze gewoon stiekem voor jezelf!

Waar wacht je nog op?

Claim je gratis glazen


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.